Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Madrid! Real este obligată să vândă în mai puţin de o lună de zile 12 jucători. Cum s-a ajuns aici

ŞOC la Madrid! Real este obligată să vândă în mai puţin de o lună de zile 12 jucători. Cum s-a ajuns aici

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul AS anunţă că Real Madrid va trebui să vândă până la data de 8 iulie nu mai puţin de 12 jucători din actualul lot.

La 8 iulie, Real Madrid sună reunirea, iar Zidane se vede într-o situaţie destul de delicată. Lotul actual al francezului adună nu mai puţin de 37 de jucători, adică un surplus de 12 fotbalişti faţă de limita permisă de Federaţie pentru lista înscrierilor.

Real se vede astfel nevoită să rezolve rapid situaţia unor fotbalişti indezirabili pentru Zidane, aşa cum sunt Gareth Bale, Sergio Reguilon, Keylor Navas, Dani Ceballos sau James Rodriguez. Alţii ca Jesus Vallejo, Marcos Llorente, Martin Odegaard, Rodrygo, Brahim Diaz sau Lucas Silva au şi ei uşa deschisă, în timp ce situaţia lui Isco este neclară.

Şi asta nu e tot! Pe lângă cei 12 jucători cu situaţii neclare, Real Madrid are alţi 8 care nu mai pot evolua pentru echipa secundă a clubului. Teoretic, ei ar trebui cooptaţi în lotul echipei mari (ceea ce ar duce numărul fotbaliştilor la care Real trebuie să renunţe la 45) sau vor trebui să plece. Printre ei Alvaro Tejero, Aleix Febas, Luismi Quezada, Sergio Diaz , Javi Sanchez, Manu Hernando, Franchu sau Alex Fidalgo.

Pentru Zidane se anunţă vremuri grele în perioada următoare. La fel şi pentru conducerea clubului care trebuie să ia măsuri urgente. Real Madrid i-a transferat deja în această vară pe Rodrygo, Eder Militao, Luka Jovic, Ferland Mendy şi Eden Hazard. 

Afla mai multe despre: real madridlot real madrid 

viewscnt
Articole similare