Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Real Madrid! Acesta este schimbul anului în fotbalul mondial! Zidane şi Guardiola au bătut palma

ŞOC la Real Madrid! Acesta este schimbul anului în fotbalul mondial! Zidane şi Guardiola au bătut palma galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă a aflat că Real Madrid şi Manchester City pregătesc un schimb istoric de jucători.

Pep Guardiola a venit la Manchester City acum aproape 4 veri, iar fanii "cetăţenilor" au savurat incă din primele zile fotbalul şi filosofia sa de joc. Sosirea lui Guardiola era oportunitatea ideală pentru City de a face in sfârşit faţă în fotbalul mare din Europa. Sigur, socoteala de-acasă nu s-a potrivit atât de rapid cu cea din târg, dar Pep a creat o adevărată maşinărie pe Etihad Stadium, iar acest lucru nu-l poate nega nimeni.

Isco la schimb cu Bernardo Silva. Schimbul anului pregătit de Real Madrid şi Manchester City

Aflat la 14 puncte distanţă de Liverpool în campionat, Guardiola caută soluţii de redresare a situaţiei. Lucrurile merg bine în Europa pentru Manchester City, însă spaniolul este pentru prima dată ameninţat cu adevărat în privinţa continuităţii sale.

La Madrid, Zidane e mult mai liniştit. Se bucură de simpatia fanilor şi de încrederea conducerii blanco, în frunte cu Florentino Perez, preşedintele Realului. Miercuri seara, Real Madrid a câştigat în Liga Campionilor în faţa formaţiei Club Brugge şi s-a calificat în optimi. Aflaţi în situaţii cumva diferite, Guardiola şi Zidane sunt legaţi cumva de nevoia de a renunţa la unii dintre jucătorii lor.

Iar spaniolii insistă că cei doi tehnicieni se vor despărţi, poate chiar din iarnă, de doi dintre preferaţii tribunelor, fiecare dintre ei, nemulţumiţi de statutul pe care îl au sub comanda celor doi jucători.

Aşa s-a declanşat ideea că Real Madrid şi Manchester City pregătesc un schimb istoric. Zidane vrea să scape de Isco Alarcon, Guardiola îl place foarte mult pe fotbalistul spaniol. La rândul său, Pep ar fi dispus să-l lase să plece pe nemulţumitul Bernardo Silva, iar Zidane este încântat de calităţile portughezului. Pregătesc cei doi uriaşi antrenori un schimb incredibil?

Presa spaniolă susţine că da! Zidane ar fi obţinut deja acordul conducerii pentru această mutare, în timp ce Guardiola este dispus să facă orice sacrificiu pentru a lucra în sfârşit cu Isco. Spaniolul are 27 de ani şi este cotat la 60 de milioane de euro. Peste toate, Isco este exact genul de fotbalist care îi place lui Josep.

Bernardo Silva are 25 de ani şi este cotat la 100 de milioane de euro. In actuala stagiune a bifat 904 minute în campionat şi doar 339 de minute în Liga Campionilor. Niciunul dintre ei nu este mulţumit de situaţia lui, şi fiecare vrea o schimbare. Real Madrid ar trebui să plătească 15 milioane de euro în plus, mai spun spaniolii, dar situaţia pare sub control. În iarnă, am putea asista la schimbul anului în fotbalul mare. 

Afla mai multe despre: iscobernardo silvazidaneguardiola 

viewscnt
Articole similare