Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Real Madrid! Varane poate pleca de pe Bernabeu! Oferte de la două super puteri ale Europei

ŞOC la Real Madrid! Varane poate pleca de pe Bernabeu! Oferte de la două super puteri ale Europei

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Raphael Varane ar putea fi tentat să o părăsească pe Real Madrid la finalul stagiunii.

În plină incertitudine legată de viitorul lui Sergio Ramos, Real Madrid şi-ar putea pierde şi celălalt fundaş central.

Raphael Varane mai are un an şi jumătate de contract cu Los Merengues, iar momentan nu a primit o propunere concretă de prelungire din partea clubului. Chiar dacă spaniolii susţin că aceasta va fi făcută de către club, OKDiario insistă că Varane ar putea fi tentat să plece de sub comanda lui Zidane.

Potrivit sursei citate, Manchester United şi Juventus sunt gata să-i ofere 12 milioane de euro pe an fundaşului francez, campion mondial cu naţionala Franţei şi câştigător de UEFA Champions League cu Real Madrid.

Cele două cluburi ar trebui să plătească minim 50 de milioane de euro pentru serviciile fundaşului francez. Varane câştigă 5.2 milioane de euro pe an pe Bernabeu, astfel că o propunere care ar însemna dublul salariul său actual l-ar putea atrage, fără doar şi poate.

Cotat la 70 de milioane de euro, Varane are 27 de ani şi este unul dintre cei mai laureaţi fundaşi din fotbalul mondial.

Transferat în 2011 de Real Madrid pentru 10 milioane de euro, francezul are 345 de partide disputate în tricoul Realului şi 70 în tricoul primei reprezentative a Franţei. Este campion al Spaniei, de patru ori câştigător al UEFA Champions League, de patru ori câştigător al Mondialului Cluburilor şi campion mondial cu naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: raphael varanereal madrid 

viewscnt
Articole similare