Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC! ”Leo Messi rămâne fără banderola de căpitan!” E revoltă pe Camp Nou! Detalii de ultimă oră de la Barca

ŞOC! ”Leo Messi rămâne fără banderola de căpitan!” E revoltă pe Camp Nou! Detalii de ultimă oră de la Barcagalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Spaniolii scriu că trei jucători s-au revoltat împotriva căpitanului Barcelonei, Leo Messi.

”Leo Messi rămâne fără banderola de căpitan” anunţă Pol Roidriguez, un jurnalist catalan. Informaţia vine ca urmare a dezvăluirilor făcute de Diario Gol, care anunţă că trei fotbalişti ai Barcelonei s-au revoltat împotriva căpitanului de drept al echipei, Lionel Messi.

Cum ar putea rămâne Messi fără banderola de căpitan la Barcelona

Totul ar fi început, scriu spaniolii, când Ronald Koeman, noul antrenor i-a convocat pe cei patru căpitani ai echipei: Leo Messi, Sergio Busquets, Sergi Roberto şi Gerard Pique.

Mister i-a întrebat cum rămâne cu banderola de căpitan, dacă vor să aibă acelaşi rol ca şi până acum sau doresc să se facă o sesiune de vot în vestiar.

O parte a vestiarului consideră că este cazul să se facă un vot secret în vestiar, mai scrie Diario Gol, iar trei dintre fotbalişti nu l-au votat pe Messi, ceea ce nu s-a mai întâmplat la celelalte două ”sesiuni de vot” de până acum.

Conform Diario Gol, cei trei jucători ar fi fost Marc Andre ter Stegen, Antoine Griezmann şi Ousmane Dembele. Cei trei au format deja un mic grup, care nu e tocmai bine privit de Leo Messi. Ce i-a nemulţumit pe cei trei? Faptul că Messi nu este genul de căpitan care poate resusicta echipa prin ceea ce spune, dar şi faptul că nu spune lucrurilor pe nume. Cei trei fotbalişti ar fi solicitat şi în întâlnirile private purtate cu oficialii clubului ca Messi să nu mai poarte banderola în viitorul sezon.

Sursa citată scrie că Messi şi-a păstrat însă rolul de căpitan, dar că a pierdut din susţinere, detaliu fără precedent în ultimii ani. Mai mult, jurnaliştii catalani cred că Messi nu va mai fi în sezonul viitor căpitanul Barcelonei! Ei cred că Leo fie va pleca la finalul stagiunii, fie va renunţa din proprie iniţiativă la banderola, fiind nemulţumit că nu are sprijinul tuturor.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit