Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Manchester City în pericol real. ”UEFA a deschis o investigaţie”. Ce riscă echipa lui Pep Guardiola

ŞOC! Manchester City în pericol real. ”UEFA a deschis o investigaţie”. Ce riscă echipa lui Pep Guardiola

Manchester City

Comentarii

UEFA s-a supărat pe Manchester City. În principal pentru că gruparea engleză a refuzat să colaboreze cu forul continental

Camera de Investigaţii a Organismului de Control Financiar al Cluburilor de la UEFA a deschis în cursul zilei de joi o invesigaţie în ceea ce priveşte clubul Manchester City, pentru posibile infracţiuni care încalcă regula Fair Play-ului Financiar.

”UEFA nu va mai face alte comentarii atât timp cât există o investigaţie în curs” se arată într-un comunicat emis de forul suprem continental.

UEFA a procedat la fel şi în cazul formaţiei PSG, dar în cele din urmă, cauza s-a soldat cu câteva amenzi care nu au afectat prea tare gruparea pariziană. Atât Manchester City, cât şi PSG au refuzat să ofere anumite documente utile pentru investigaţia realizată de UEFA.



În ianuarie, mai multe publicaţii din Marea Britanie au subliniat că Manchester City riscă excluderea din Cupele Europene ca urmare a acestei situaţii. Directorul Comitetului de Control Financiar de la UEFA, Yves Leterme a confirmat de altfel această teorie: ”Manchester City ar putea primi cea mai dură sancţiune posibilă” a declarat acesta pentru un cotidian belgian.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare