Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC pe Camp Nou: Jurgen Klopp vine să o salveze pe Barca! Spaniolii au făcut anunţul

ŞOC pe Camp Nou: Jurgen Klopp vine să o salveze pe Barca! Spaniolii au făcut anunţul galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Joan Laporta vrea să-l aducă la Barcelona pe Jurgen Klopp, actualul antrenor de la FC Liverpool.

Ronald Koeman are zilele numărate la Barca, iar presa iberică a anunţat deja mai multe variante de antrenori care i-ar putea lua locul tehnicianului olandez.

Totuşi, marea surpriză a apărut în cursul zilei de duminică, atunci când Diario Gol a anunţat care este marea dorinţă a preşedintelului Joan Laporta. Acesta vrea să-l aducă pe Camp Nou pe Jurgen Klopp, tehnicianul care a cucerit titlul şi Liga Campionilor cu FC Liverpool.

Klopp, marea dorinţă a lui Joan Laporta

Potrivit sursei citate, Erik Ten Hag şi Roberto Martinez, alte două variante luate în calcul de oficialii catalani, au contract cu echipele de care aparţin, Ajax, respectiv naţionala Belgiei. Cei doi ar fi fost doar variante de backup pentru Laporta, care vrea să dea marea lovitură prin aducerea lui Jurgen Klopp, unul dintre cei mai bine cotaţi tehnicieni din lume şi un antrenor capabil să reconstruiască o echipă, aşa cum a demonstrat-o de atâtea ori.

Germanul are contract cu Liverpool până în 2024, dar din ce în ce mai mulţi specialişti consideră că Jurgen Klopp nu vrea să-şi ducă acordul cu Liverpool la sfârşit.

”Laporta este dispus să-l aştepte pe Klopp până la finalul sezonului. Chiar dacă asta ar însemna să nu-l demită pe Ronald Koeman sau să meargă pe mâna unui antrenor interimar, dacă va decide să-l concedieze pe olandez” scrie sursa citată.

Pe de altă parte, sursa citată explică şi care este dorinţa antrenorului german. ”Şi-a dorit mereu să antreneze naţionala ţării sale, dar acest post a fost ocupat între timp de Hans-Dieter Flick. La Barca ar avea şansa să reconstruiască o echipă istorică” explică Diario Gol.

Jurgen Klopp o antrenează pe Liverpool din octombrie 2015. Are 325 de partide pe banca ”Cormoranilor” până în prezent. A cucerit titlul în Anglia, dar şi UEFA Champions League. În plus, germanul a mai bifat o finală de Liga Campionilor şi una de Europa League. Şi-a trecut în palmares atât Supercupa Europei, cât şi Campionatul Mondial al Cluburilor

viewscnt
Articole similare