Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc pe Camp Nou! O legendă a Barcelonei a dezvăluit: "Aş fi putut fi un nou 'caz Figo'!"

Şoc pe Camp Nou! O legendă a Barcelonei a dezvăluit: "Aş fi putut fi un nou 'caz Figo'!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona putea avea parte de un nou "caz Figo". Brazilianul Rivaldo a povestit cum putea semna cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu".

Într-un interviu acordat Betfair şi preluat de sport.es, brazilianul Rivaldo a dezvăluit că putea fi un nou "caz Figo". Fostul căpitan al Barcelonei a semnat cu Real Madrid în 2001 şi a trădat echipa de pe Camp Nou pentru a merge să facă parte din galaxia de vedete creată de Florentino Perez pe "Santiago Bernabeu".

Rivaldo a spus că în 2002, când a plecat de la Barca la Milan, n-ar fi refuzat să semneze cu Real Madrid dacă ar fi avut ofertă.

"N-aş fi refuzat niciodată să joc pentru Real Madrid doar pentru că am fost la Barcelona, în ciuda relaţiei foarte bune pe care o am cu Barca. Ca profesionist, trebuie să cântăreşti foarte bine mutarea. Ştiu că dacă semnam cu Real Madrid era un caz similar cu al lui Figo, dar în final nu s-a întâmplat!", a povestit Rivaldo.



Rivaldo a jucat la Barcelona între 1997 şi 2002. Două titluri, o Cupă a Spaniei, un Mondial al cluburilor, dar şi un Balon de Aur.

 

Afla mai multe despre: rivaldofigoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare