Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe Olimpico! Admiraţia pentru Cristiano Ronaldo e mai mare decât dragostea pentru AS Roma. Perla romanilor a sărbătorit golul lui CR7

ŞOC pe Olimpico! Admiraţia pentru Cristiano Ronaldo e mai mare decât dragostea pentru AS Roma. Perla romanilor a sărbătorit golul lui CR7

Juventus

Comentarii

Mama lui Nicolo Zaniolo a oferit un indiciu destul de clar despre viitorul fotbalistic al fiului său. Vânat de marile cluburi din Europa, mijlocaşul Romei a fost ”transferat” deja de presa italiană la Juventus Torino.

Într-un interviu recent acordat celor de la RAI, mama lui Zaniolo a vorbit despre viitorul fiului său: ”El trebuie să facă doar ceea ce îl face pe el fericit. Eu sunt interesată doar să-i fie lui bine. Încă nu ne vine să credem că ceea ce trăim este adevărat” explicat Francesca Costa.

În schimb, Francesca a lăsat un indiciu destul de clar asupra viitorului fotbalistic al fiului ei: ”60 de milioane de euro sunt multe. Dar Nicolo e acelaşi om, nu s-a schimbat cu nimeni. Jucătorul său favorit este Totti, dar dintre cei de astăzi este Cristiano Ronaldo. Aseară ne-am uitat împreună la Ajax - Juventus. A izbucnit la golul lui Cristiano: ”Mamma mia che gol gol!”. Dacă merge la Juve? Eu îmi susţin fiul indiferent de decizia pe care o va lua” a mai declarat Francesca Costa.

Notorietatea lui Nicolo Zaniolo a crescut şi "datorită" mamei sale, care postează fotografii provocatoare pe internet. Francesca Costa are 41 de ani şi este o împătimită a internetului. Contul său de Instagram are 185.000 de urmăritori. Vezi o galerie foto cu frumoasa mamă a fotbalistului de la Roma. 

Afla mai multe despre: as romazaniolo 

viewscnt
Articole similare