Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor. Guardiola l-a vrut pe Ianis Hagi. Care a fost afacerea de milioane gândită de managerul catalan

ŞOC pe piaţa transferurilor. Guardiola l-a vrut pe Ianis Hagi. Care a fost afacerea de milioane gândită de managerul catalan

Farul Constanța

Comentarii

După interesul unor cluburi uriaşe precum FC Barcelona, Bayern Munchen sau Borussia Dortmund, acum, oficialii Viitorului au dezvăluit că pe lista echipelor care s-au interesat de Ianis Hagi s-a aflat şi Manchester City.

Guardiola le-ar fi cerut şefilor lui City să-l transfere pe Ianis Hagi pentru a-l împrumuta la Girona, iar, ulterior, să-l aducă sub comanda sa la Manchester City. Totul a picat, însă, după retrogradarea catalanilor în liga secundă.

"Toată lumea îşi doreste ca el să ajungă la o echipă unde să joace, să aibă un antrenor care să-l includă în strategia pentru următoarele 2-3 sezoane. A apărut şi varianta cu Barcelona, cu împrumut, Manchester tot cu împrumut. Manchester City! Interesul mare a fost al lui Guardiola. Varianta cu Girona era o afacere în trei, dar spaniolii au retrogradat. E normal ca Ianis să afle cât mai repede ce drum va urma", a spus Bivolaru la PRO X.

Afla mai multe despre: borussia dortmundbayernguardiola 

viewscnt
Articole similare