Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor: ofertă concretă de la Liverpool! Dan Petrescu, în culmea fericirii

ŞOC pe piaţa transferurilor: ofertă concretă de la Liverpool! Dan Petrescu, în culmea fericiriigalerie foto

Liverpool

Comentarii

Dan Petrescu şi CFR Cluj pot primi ajutor din partea lui Liverpool, campioana Europei, în lupta din dubla cu FC Sevilla din 16-imile Europa League. "Cormoranii" vor să transfere un fotbalist al andaluzilor, pe brazilianul Deigo Carlos (26 de ani), fundaşul central care a impresionat cu evoluţiile sale pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

LIverpool îi ajută pe Petrescu şi CFR Cluj! Ofertă pentru Diego Carlos

Jurgen Klopp caută întăriri pentru zona defensivă a lui Liverpool, care, în afara lui Virgil Van Dijk (28 de ani), nu are un al doilea stopper de clasă în echipă. Deja Lovren, Joel Matip şi Joe Gomez sunt variantele antrenorului neamţ, dar se pare că acesta nu e pe deplin mulţumit şi îl vrea pe Diego Carlos de la FC Sevilla, scrie The Sun, care notează faptul că formaţia de pe Anfield e gata să plăteasc peste 70 de milioane de euro ca să se realizeze transferul.

Accidentările dese ale fundaşilor centrali reprezintă încă un motiv pentru care Klopp a decis că mai este nevoie de un fundaş central foarte bun în echipa "cormoranilor". Din cauza accidentărilor, Jordan Henderson şi Fabinho au fost nevoiţi să joace pe postul de fundaş central la Liverpool în ultima perioadă, deşi postul lor de bază este cel de mijlocaş central închizător. Klopp îl percepe pe Diego Carlos despre un partener perfect pentru Van Dijk.

Diego Carlos s-a transferat la FC Sevilla în vara trecută, de la Nantes, fost echipă a lui Ciprian Tătăruşanu, şi i-a costat pe andaluzi "doar" 15 milioane de euro. Fundaşul brazilian a jucat aproape toate minutele pentru FC Sevilla în campionat, iar Liverpool e gata să achite clauza sa de reziliere, în valoare 72 de milioane de euro. Real Madrid şi FC Barcelona îl doresc şi el pe nou-venitul care a impresionat în La Liga.


Diego Carlos (în alb) într-un duel pentru minge în timpul meciului FC Sevilla - Athletic Bilbao.

Liverpool a făcut două mutări pe piaţa transferurilor, după ce s-a deschis fereastra de mercato pe 1 ianuarie 2020: l-a transferat pe Takumi Minamino de la RB Salzburg şi l-au rechemat pe fundaşul Nathaniel Philips (22 de ani), care era împrumutat la VfB Stuttgart.

FC Sevilla e adversarul pe care sorţii l-au scos în calea CFR-ului, campioana României, în 16-imile Europa League şi ar fi un ajutor ca andaluzii să rămână fără un jucător foarte bun înainte de dubla cu echipa lui Dan Petrescu.

  • 21 de meciuri şi două goluri a strâns Diego Carlos în toate competiţiile acestui sezon la FC Sevilla
  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului brazilian, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: diego carlosfc sevillaliverpooltransfercfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare