Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc pe piaţa transferurilor! Real Madrid este gata să facă pasul decisiv pentru transferul unui star de la Manchester City

Şoc pe piaţa transferurilor! Real Madrid este gata să facă pasul decisiv pentru transferul unui star de la Manchester Citygalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Pare improbabil, poate chiar imposibil. Dar Kevin de Bruyne ar putea ajunge la Real Madrid.

Aceasta este concluzia spaniolilor, care anunţă că pentru prima dată, starul belgian pare deschis la un eventual transfer de pe Etihad Stadium, către o altă destinaţie. Apropiaţii fotbalistului susţin că De Bruyne ar vrea să plece de la Manchester City, dar singurele echipe pentru care ar face acest pas ar fi Barcelona sau Real Madrid.

Cei mai buni trei belgieni ai momentului, în tricoul Realului?

Real Madrid nu a făcut o ofertă oficială pentru Kevin de Bruyne, dar şi gruparea blanco analizează în premieră această variantă, una care până acum, părea imposibilă.

Odată ce De Bruyne se află ”în mercato” un club ca Real Madrid va fi mereu tentat să-l cumpere, scriu spaniolii, care anunţă că Florentino Perez ar face o excepţie în această vară pentru belgian. Real Madrid nu intenţionează să investească bani mulţi în următoarea perioadă de transferuri, dar o asemenea oportunitate apare rar.

Sancţiunea UEFA împotriva lui Manchester City îl poate determina pe Kevin de Bruyne să plece de la gruparea antrenată de Pep Guardiola. Iar Real Madrid ştie acest lucru. Conform transfermarkt, De Bruyne este cotat la 120 de milioane de euro. Spaniolii au găsit deja varianta de transfer pe care o pregătesc madrilenii: 100 de milioane de euro plus Isco Alarcon la schimb. Ar fi o mutare care i-ar putea aduce pe cei mai buni trei fotbalişti belgieni ai momentului (Hazard, De Bruyne şi Courtois) în tricoul aceleiaşi echipe.

"Odată ce se va lua o decizie, voi face o analiză. Doi ani ar fi prea mult, dar dacă va fi doar un an, voi vedea. Aştept. Cei de la club ne-au transmis că fac apel şi că sunt 100% siguri că au dreptate. De aceea, aştept să văd ce se întâmplă. Am încredere în echipa mea", a declarat Kevin de Bruyne, pentru publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws, citat de BBC.

Afla mai multe despre: real madridkevin de bruyne 

viewscnt
Articole similare