Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor! S-a săturat de Juventus şi pleacă la Real Madrid! Agentul negociază deja cu "galacticii"

ŞOC pe piaţa transferurilor! S-a săturat de Juventus şi pleacă la Real Madrid! Agentul negociază deja cu "galacticii"

Real Madrid

Comentarii

Impresarul Mino Raiola, unul dintre cei mai puternici agenţi de fotbalişti din lume, poate detona o "bombă" pe piaţa transferurilor. Presa spaniolă a aflat că Raiola l-a propus pe Matthijs de Ligt (20 de ani) la Real Madrid, după ce fundaşul olandez nu s-a adaptat la Juventus, acolo unde a fost transferat în vara lui 2019, de la Ajax.

De Ligt nu s-a adaptat deloc la Juventus, unde nu a jucat cât şi-ar fi dorit sub comanda lui Maurizio Sarri. Astfel, Mino Raiola a luat măsuri şi încearcă să-i găsească o nouă echipă fundaşului central din naţionala Olandei. Astfel, acesta l-a propus la Real Madrid. Informaţia e publicată de Sport, unul dintre cele mai importante ziare din Spania.

Acesta ar putea acoperi, în viitor, poziţia lăsată liberă de Sergio Ramos, veteranul care tocmai a împlinit 34 de ani.

De Ligt, dorit de Barcelona şi Manchester United în vara lui 2019

După un sezon de senzaţie cu Ajax, când au ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, fiind la un pas de finală, căpitanul olandezilor, Matthijs de Ligt, a atras foarte multe priviri de la cluburi importante. Juventus, Barcelona sau Manchester United l-au dorit, dar "Bătrâna Doamnă" a câştigat lupta pentru semnătura sa. Totuşi, se pare că mutarea nu i-a priit lui De Ligt, care vrea acum să plece. Dintre toate Manchester United e din nou interesată de aducerea sa.

Matthijs de Ligt a jucat 2.281 de minute în 27 de meciuri la Juventus, de la transferul său pe Allianz Stadium, reuşind să marcheze de două ori.

Afla mai multe despre: matthijs de ligttransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare