Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor! Sevilla, ofertă OFICIALĂ pentru un fotbalist al naţionalei, chiar înainte de duelul cu România

ŞOC pe piaţa transferurilor! Sevilla, ofertă OFICIALĂ pentru un fotbalist al naţionalei, chiar înainte de duelul cu Româniagalerie foto

Fotbal

Comentarii

România joacă la Madrid contra Spaniei, în ultimul meci din preliminariile Euro 2020. Presa spaniolă face un anunţ şocant înainte de acest joc.

De câteva săptămâni, FC Sevilla, unul dintre cele mai puternice cluburi din Spania este interesată de transferul mijlocaşului turc Emre Demir de la Kayserispor. La doar 15 ani, turcul a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, iar de câteva zile este cel mai tânăr jucător care a marcat în prima ligă turcă, după reuşita sa din meciul cu Genclerbirligi.

Până aici, totul firesc, mai ales că FC Sevilla este genul de club care se interesează de tinerele talente. În mod surprinzător, tehnicianul echipei Kayserispor, Bulent Uygun a dezvăluit că gruparea andaluză nu este interesată doar de Demir, ci şi de internaţionalul român, Silviu Lung Jr.

Kayserispor are nevoie de bani în această perioadă de transferuri din iarnă, iar Galatasaray este gata să-l cumpere pe Bernard Mensah. Clubul din Turcia este însă dispus să vândă şi alţi fotbalişti, inclusiv Emre Demir şi Silviu Lung Jr.

”Portarul nostru, Silviu Lung a primit o ofertă oficială de la Sevilla. A fost vorba de o ofertă făcută acum ceva timp. Se va întâmpla din nou în ianuarie? Nu ştiu ce să zic, nu cred că este exclus. Pe Emre Demir îl vor imediat” a mărturisit Bulent Uygun pentru Radyospor.

În vârstă de 30 de ani, Silviu Lung Jr s-a născut la Craiova şi a evoluat între 2007 şi 2011 la Universitatea Craiova. Între 2011 şi 2017, Lung Jr a evoluat pentru Astra Giurgiu, cu care a şi câştigat titlul de campion al României. El s-a transferat la Kayserispor în 2017. În naţionala României, Lung a evoluat în 3 meciuri din 2010 până în prezent. El este un fost internaţional U21, acolo unde a evoluat constant în perioada 2007-2011. 

Afla mai multe despre: silviu lung jr. sevilla 

viewscnt
Articole similare