Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid poate da lovitura pentru Champions League! Perez vrea la PACHET cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului

Real Madrid poate da lovitura pentru Champions League! Perez vrea la PACHET cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului

PSG

Se pregăteşte o mutare absolut senzaţională pe piaţa transferurilor! Thomas Tuchel a recunoscut că Mbappe şi Neymar îşi doresc să plece de la PSG, iar dezvăluirile din culise sunt surprinzătoare.

Conştienţi că şeicii nu vor mai pompa bani masiv în această vară, iar visul lor de a câştiga Liga Campionilor e în pericol, Mbappe şi Neymar vor să plece de urgenţă de la PSG în această vară.

Nu pot să vă mint şi să vă spun că Mbappe şi Neymar vor fi aici şi în sezonul următor. Ca antrenor, pot să vă spun că mi-aş dori să am toţi jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut. Dar nu pot să zic altceva. În meseria asta, la acest nivel, nu pot să fiu naiv. Este vorba despre o afacere, iar lucrurile se pot schimba radical”, a spus Tuchel.

Este primul semnal clar că starurile grupării din Paris vor pleca în această vară. Mai mult, chiar prelungirea contractului lui Tuchel este considerată de specialişti un semn puternic pentru un mercato modest pentru PSG.

FLORENTINO E ALL-IN! REAL ÎI VREA LA PACHET

Florentino Perez e conştient că are nevoie de nume puternice pentru a opri supremaţia Barcelonei din La Liga şi pentru a lua din nou Liga Campionilor. I-a promis lui Zidane că va pune la dispoziţie un buget colosal pentru achiziţii, iar Real vrea să profite de pe urma tensiunilor de la PSG.

Astfel, ziarele din Spania scriu că Florentino e disperat să-l achiziţioneze pe Mbappe, dar planul diabolic e să-i aducă la Madrid atât pe Kylian cât şi pe Neymar, la pachet. Afacerea l-ar costa 400 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta