Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pentru iubitorii de FIFA 20! EA Sports, anunţ surprinzător: un fotbalist uriaş a fost exclus din Ultimate Team

ŞOC pentru iubitorii de FIFA 20! EA Sports, anunţ surprinzător: un fotbalist uriaş a fost exclus din Ultimate Teamgalerie foto

Diverse

Comentarii

Electronic Arts, producatorul jocului FIFA 20, a decis să îl suspende pe Marco van Basten din Ultimate Team, ca urmare a scandalului în care a fost implicat legendarul fotbalist olandez.

Prin urmare, card-ul icon al lui Marco van Basten nu mai este disponibil în pachete, Squad Building Challange-uri sau FUT Draft, însă cei care îl aveau deja în echipă pe fostul mare atacant se pot bucura în continuare de el.

"Suntem la curent cu comentariile făcute recent de Marco van Basten. Dorinţa noastră este ca angajamentul nostru faţă de egalitate şi diversitate să se regăsească şi în jocul nostru. Ca atare, vom suspenda valabilitatea card-urile ICON ale lui Marco van Basten din Pack-uri, SBC-uri şi FUT Draft până la noi informaţii. Rămâneţi aproape pentru alte actualizări", a anunţat echipa FIFA.

În FIFA 20, jucătorii legendari sunt disponibili în trei variante. Card-urile lui Marco van Basten au rating-uri de 89, 91 şi 93, astfel că olandezul este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni fotbalişti din joc.

Marco van Basten, salut nazist în studioul Fox Sports

Marco van Basten, triplu câştigător al Balonului de Aur, a strigat ”Sieg Heil” (n.r. salut popularizat de nazişti, însemnând „trăiască victoria”) pentru a ridiculiza antrenorul neamţ al lui Heracles, Frank Wormuth.

Degeaba Van Basten a realizat gafa comisă şi s-a scuzat, însă în zadar: „Am zis ceva ce a jignit multă lume, am vrut doar să-i explic puţin în nemţeşte lui Hans. N-a fost intenţia mea să şochez, îmi cer iertare”.

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare