Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Neymar. PSG, anunţ OFICIAL: ce se întâmplă cu starul brazilian

ŞOC! Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Neymar. PSG, anunţ OFICIAL: ce se întâmplă cu starul brazilian

PSG

Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, este departe de revenirea la FC Barcelona, deşi, în ultimele zile, presa internaţională anunţa un acord.

Directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo, a infirmat un posibil acord cu FC Barcelona, însă a recunoscut că încă se negociază revenirea starului brazilian pe Camp Nou.

"Negocierile nu au fost întrerupte, însă nu există un acord, pentru că solicitările noastre nu au fost acceptate. Suntem deschişi să discutăm despre jucători, însă nu ne-am înţeles. Poziţia clubului PSG privindu-l pe Neymar a fost întotdeauna clară: dacă vine o ofertă mulţumitoare, atunci poate pleca, dar nu este cazul", a declarat Leonardo, citat de Marca.

Reacţia lui Leonardo vine după ce Sky Italia a anunţat zilele trecute că FC Barcelona a ajuns la un acord cu Paris Saint-Germain pentru transferul lui Neymar la gruparea de pe Camp Nou. "Neymar revine la Barcelona. Acord cu PSG. Urmează să semneze", au susţinut italienii.

Neymar poate reveni la Barcelona după doi ani

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare