Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Şoc şi groază” în Ştefan cel Mare. Doar stewarzii au mai avut curaj să vină la Dinamo - Clinceni :) Coronavirus a băgat spaima în spectatori | VIDEO

„Şoc şi groază” în Ştefan cel Mare. Doar stewarzii au mai avut curaj să vină la Dinamo - Clinceni :) Coronavirus a băgat spaima în spectatori | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Temerile dinamoviştilor s-au adeverit. Aflaţi la debutul în play-out pentru al treilea sezon consecutiv, „câinii roşii” au fost părăsiţi de suporteri. Dacă la derby-ul cu FCSB din sezonul regulat fanii au luat cu asalt Naţional Arena, în Ştefan cel Mare, la meciul cu Academica Clinceni, nu s-a înghesuit nimeni.

O scuză pentru fanii dinamovişti poate fi acum panica legată de coronavirus, cea care a băgat spaima în România. În schimb, stewarzii nu au avut încotro. Aceştia au trebuit fie prezenţi la partida din Ştefan cel Mare dintre Dinamo şi Academica Clinceni.

Ei şi-au luat însă măsuri de precauţie. Au purtat celebrele măşti. Legat de suporteri, fotbaliştii lui Duşan Uhrin s-au împăcat diaintea partidei cu gândul că vor fi privaţi de susţinerea superilor în următoarea perioadă. 

Dinamoviştii, "abandonaţi" de fani în play-out

„(n.r. - O să vină lumea la stadion?) Sincer, nu cred. Nici anul trecut nu a venit nimeni. Avem obiectivul de a câştiga play-out-ul şi Cupa României. Nu cred că doar anul acesta s-a greşit, s-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi ca jucători.

Trebuie să tragem ponoasele. Cupa României ar salva sezonul. Plus o calificare în Europa, au trecut ceva ani peste Dinamo de când nu a mai fost în preliminarii", a spus Ioan Filip, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: dinamomasticoronavirussuporterimasti 

viewscnt
Articole similare