Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total: 600 de MILIOANE DE EURO pentru Mbappe! Aceasta este cea mai mare tranzacţie din istorie! Când se face mutarea

ŞOC total: 600 de MILIOANE DE EURO pentru Mbappe! Aceasta este cea mai mare tranzacţie din istorie! Când se face mutarea

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe mai are trei ani de contract cu Paris Saint Germain, dar vrea să plece. Real Madrid aşteaptă să realizeze cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Deportes Cuatro, o sursă de încredere când vine vorba de informaţiile din fotbalul spaniol, anunţă că Real Madrid este gata să facă cea mai mare tranzacţie din istoria fotbalului. Kylian Mbappe, visul lui Florentino Perez a făcut deja primul pas spre Santiago Bernabeu.

Cea mai mare tranzacţie din istoria fotbalului! Kylian Mbappe la Real Madrid

”Real Madrid este convinsă acum că Mbappe trebuie să joace pe Santiago Bernabeu” scrie Cuatro, televiziunea care anunţă că morişca lui Florentino Perez s-a pus deja în mişcare.

”Are plecările lui Ronaldo Nazario şi caracteristicile de golgheter ale lui Cristiano” mai scrie Cuatro că sunt de părere cei de la Real Madrid, care sunt decişi să efectueze tranzacţia cu orice cost.

Florentino Perez pregăteşte o ofensivă totală pentru Mbappe, a cărui relaţie proastă cu Thomas Tuchel (antrenor lui PSG) se poate demonstra decisivă. În plus, relaţia bună dintre Florentino Perez şi Nasser Al Khelaifi (preşedintele francezilor) poate apropia lucrurile. Real Madrid este gata să plătească 300 de milioane de euro pentru Mbappe, adică o sumă cu 120 de milioane de euro mai mare decât cea plătită de francezi pentru fostul jucător de la AS Monaco.

Detaliul care îl apropie decisiv pe Mbappe de Real Madrid

Cuatro anunţă că Mbappe, care mai are contract până în 2022 cu Paris Saint Germain, tocmai ce a refuzat propunerea de 50 de milioane de euro salariu per sezon.

Oficialii lui PSG s-au arătat dezamăgiţi de acest refuz, dar au înţeles că dorinţa lui Mbappe este clară: starul vrea să plece la Real Madrid! Acolo unde, ar urma să încaseze acelaşi salariu, cel mai mare din istoria clubului blanco. Cristiano Ronaldo a fost refuzat de Florentino Perez atunci când super starul lusitan, legendă pe Santiago Bernabeu a solicitat 30 de milioane de euro. Lui Mbappe, Perez vrea să-i dea 50 de milioane pe an, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit fotbalist al lumii. Chiar mai bine plătit şi decât Messi.

Asta înseamnă că pentru Real Madrid, tranzacţia Kylian Mbappe ar merge la 600 de milioane de euro: 300 de milioane transferul şi salariul pentru 6 ani de contract. Florentino nu-şi face griji. Om de marketing, Perez este convins că ”noul Estadio Bernabeu” cu ”noul galactic, Mbappe” vor produce mai mult de 600 de milioane de euro în următoarele sezoane.

Cuatro susţine că tranzacţia s-ar putea produce vara viitoare, când Real Madrid este hotărâtă să-l aducă pe Mbappe lângă Hazard.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare