Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL: Gigi Becali dă 4 milioane de euro pe un atacant şi face cel mai scump transfer din istoria FCSB. OFICIAL

ŞOC TOTAL: Gigi Becali dă 4 milioane de euro pe un atacant şi face cel mai scump transfer din istoria FCSB. OFICIAL

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a anunţat că este pregătit să îi vândă încă un jucător lui Gigi Becali, însă, de această dată, pentru o sumă colosală pentru Liga 1.

Iftime susţine că are în curte o adevărată comoară. Este vorba despre atacantul croat Marko Dugandzic, fotbalist transferat în această iarnă de FC Botoşani de la NK Osijek. Dugandzic face senzaţie în Antalya: croatul are deja cinci goluri marcate pentru botoşăneni.

"Pe Marko (n.r. - Dugandzic), doar am pus mâna pe pieptul lui şi am spus da, este un atacant bun, când l-am văzut în vestiar la reunire", a declarat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

Dă Gigi Becali 4 milioane de euro pe un atacant şi face cel mai scump transfer din istoria FCSB?

După Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis şi Andrei Miron, Valeriu Iftime vrea să îl trimită şi pe Marko Dugandzic la FCSB. Nu mai puţin de patru milioane de euro vrea Iftime pentru vârful croat, care ar deveni astfel cel mai scump transfer făcut vreodată în Liga 1. În prezent, cel mai scump fotbalist transferat vreodată în Liga 1 este Florinel Coman, pentru care Gigi Becali i-a plătit trei milioane de euro Viitorului.

"O, păi nu aţi văzut ce atacant am!? E clar, patru milioane şi e al lor. Pot să îi şi spun: <<domnul Becali, la vară aveţi atacant bun de tot. Pregătiţi patru milioane şi jucaţi în Europa League cu el!>>. Marko e numai bun pentru asta", a adăugat Iftime.

Top 5 transferuri făcute de Gigi Becali la FCSB:

  • 1. Florinel Coman (FC Viitorul) - 3 milioane de euro
  • 2. Dragoş Nedelcu (FC Viitorul) - 2,13 milioane de euro
  • 3. Denis Alibec (Astra Giurgiu) - 2,04 milioane de euro
  • 4. Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) - 2 milioane de euro
  • 5. Alexandru Chipciu (FC Braşov) - 1,95 milioane de euro

"Am un mare respect faţă de Gigi Becali şi FCSB"

Iftime a mărturisit că, recent, a intrat în panică, atunci când a aflat că sunt probleme cu banii la FCSB - principala sursă de venit din transferuri pentru FC Botoşani.

"Nu e grea matematica asta. Sunt nişte bani care i-am încasat de la FCSB, pentru că cel mai mult la FCSB am vândut. Dar ăsta e un lucru mare şi e un mare respect pe care îl am faţă de domnul Becali şi faţă de FCSB, pentru că au adus bani în România şi i-a lăsat în România.

Vorbeam cu asociaţii mei zilele trecute, citeam disperaţi că FCSB e pe deficit. Doamne, dacă FCSB nu are bani, moare fotbalul românesc. Pentru că a fost singura intrare reală de bani. Şi m-aş bucura enorm să intre din nou în grupele Europa League sau în Champions League, să aducă bani. Banii ăştia rămân aici", spune Iftime.

"Eu nu sunt prieten cu Gigi Becali. Aş vrea să bat FCSB în fiecare zi"

Valeriu Iftime, care a fost acuzat că echipa sa o lasă mai "moale" în meciurile cu FCSB, a precizat că afacerile pe care le face cu Gigi Becali sunt strict legate de transferuri şi nu au nimic de-a face cu întâlnirile directe.

"Nu e adevărat, nu am nicio problemă cu FCSB, în afară de faptul că am făcut afaceri bune pentru Botoşani şi pentru FCSB. E adevărat că nu toate funcţionează la intrare... Intrarea noastră de cash a fost bună, dar a discuta că un transfer de-ăsta poate crea un anumit tip de obligaţie sau un anumit respect... Deloc. Aş vrea să îi bat pe FCSB în fiecare zi. Şi o să vă demonstrez că în playoff o să îi bat şi o să fiu un jucător important pentru cei care vor să ia titlul.

Relaţia mea cu domnul Becali, care... Eu nu sunt prieten cu dumnealui, nu am băut un şpriţ, doar am vorbit destul de mult la telefon, este una de respect. Şi eu simt asta. Eu simt o chimie cu el. Când vorbesc cu el, râd continuu.

Cine o să creadă vreodată că există vreo echipă în România astăzi care ar putea să dea un meci, mi se pare o prostie", a mai spus Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare