Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total în fotbalul european. Ramos pleacă din Spania şi semnează cu un club uriaş. Lovitură în plin pentru Real Madrid

ŞOC total în fotbalul european. Ramos pleacă din Spania şi semnează cu un club uriaş. Lovitură în plin pentru Real Madrid

Transferuri

Comentarii

După ce părea sigur că Sergio Ramos va reveni, în această vară, la clubul unde a crescut, Sevilla, presa spaniolă a anunţat că viitorul ibericului se află în Anglia.

În cursul serii de miercuri, Sergio Ramos şi Real Madrid au anunţat că se vor despărţi, la 16 ani de când a fost cumpărat fundaşul de la Sevilla. În acea perioadă, Ramos a ajuns căpitanul ”los blancos”, preluând banderola de la Iker Casillas, şi a bifat 671 de apariţii pentru clubul madrilen, în care a marcat 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Legenda Realului va părăsi Santiago Bernabeu după ce nu a ajuns la un comun acord cu Florentino Perez în legătură cu prelungirea contractului. Preşedintele spaniolilor ar fi dorit ca Ramos să accepte o micşorare a salariului, iar căpitanul ”galacticilor” a refuzat.

Astfel, o eră se încheie, iar Ramos este în căutarea unui nou club. După ce se zvonea că va reveni la clubul său din copilărie, Sevilla, faimosul ”transfer guru” Fabrizio Romano a anunţat că spaniolul nici măcar nu a fost în discuţii cu clubul andaluz şi că viitorul său se află în altă parte.

Iar, conform presei spaniole, destinaţia cea mai probabilă a lui Ramos este Premier League, cu Manchester United foarte interesată de servicile ibericului. Englezii se aflau în căutarea unui partener în centrul defensivei pentru Harry Maguire, iar spaniolul, deşi nu ar fi o soluţie pe termen lung, ar îmbunătăţi mai mult ca sigur echipa lui Solskjaer, posibil chiar să o transforme într-o candidată la titlu.

În cei 16 ani petrecuţi la Madrid, Ramos a câştigat tot ce se putea. Patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri, două Cupe ale Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor sunt doar câteva dintre trofeele culese de Ramos în timpul său pe Bernabeu.

viewscnt
Articole similare
CTP, despre Ana Maria Popescu: "Tupeu de mahala!"