Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL în fotbalul internaţional: Erling Haaland schimbă echipa după doar câteva luni. Gigantul care îi achita clauza

ŞOC TOTAL în fotbalul internaţional: Erling Haaland schimbă echipa după doar câteva luni. Gigantul care îi achita clauza
Comentarii

Manchester City vrea să îl transfere pe atacantul echipei Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland, anunţă presa internaţională.

Potrivit site-ului 90min.com, citat de Goal, "Cetăţenii" îl consideră pe atacantul norvegian drept un înlocuitor perfect pe termen lung pentru Sergio Aguero, care mai are un an şi jumătate de contract cu Manchester City.

Astfel, Manchester City pregăteşte o ofertă pentru a-l transfera pe Haaland de la Borussia Dortmund, vara viitoare, la doar şase luni de la transferul norvegianului la gruparea germană, de la RB Salzburg.

Surpriză în fotbalul internaţional: Erling Haaland poate schimba echipa după doar şase luni

Vara viitoare, Erling Haaland poate fi transferat pentru 60 de milioane de euro, aceasta fiind clauza sa de reziliere introdusă în contractul cu gruparea germană.

La 19 ani, Erling Braut Haaland are parte de un sezon de vis. Atacantul norvegian a marcat 28 de goluri în 22 de apariţii pentru Salzburg, în prima parte a sezonului, înainte să fie transferat de Borussia Dortmund, pentru 20 de milioane de euro.

La noua sa echipă, Haaland a continuat să rupă plasele. Nouă goluri în şase meciuri are Haaland pentru Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare