Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul românesc. A jucat pentru Real Madrid, iar acum a venit direct din La Liga şi a semnat cu o echipă din Liga I

ŞOC total în fotbalul românesc. A jucat pentru Real Madrid, iar acum a venit direct din La Liga şi a semnat cu o echipă din Liga Igalerie foto
Comentarii

FC Voluntari a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor şi a reuşit să bată palma cu un jucător care a fost crescut la Real Madrid. Marcos Lavin a semnat cu ilfovenii pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

UPDATE | FC Voluntari l-a prezentat pe Marcos Lavin pe pagina oficială de Facebook a clubului:

#FCV #transfer #new #player Bun venit, Marcos Lavín !  FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de...

Publicată de FC Voluntari pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Victor Rîmniceanu are concurenţă serioasă pentru postul de titular din poarta lui FC Voluntari. Din informaţiile Telekom Sport, oficialii ilfovenilor s-au înţeles cu Marcos Lavin, jucător crescut la Real Madrid, echipă pentru care a şi apărat un meci, în UEFA Youth League, în 2014.

După despărţirea de "galactici", Lavin a trecut pe la echipe din ligile inferioare din Spania, precum Logrones sau Atletico Saguntino, iar în 2017 a semnat cu echipa secundă a Cordobei. A făcut rapid pasul către echipa mare, iar evoluţiile bune le-au atras atenţia oficialilor lui Getafe.

A semnat cu echipa din Madrid, în vara anului trecut, însă, în prima parte a sezonului, a evoluat constant pentru echipa secundă a clubului. Imediat după pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial în primăvara acestui an, Marcos Lavin a fost convocat la prima echipă a lui Getafe şi a prins chiar şase meciuri pe banca de rezerve în finalul sezonului din La Liga la clubul care a ajuns până în optimile de finală ale Europa League.

În vârstă de 24 de ani şi cotat la 200 de mii de euro, Lavin a părăsit Spania pentru prima dată în carieră şi a semnat un contract cu FC Voluntari.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc voluntarigetafe 

viewscnt
Articole similare