Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi iese din fotbal. Anunţ de ultimă oră al patronului roş-albaştrilor: "E investiţie mare acolo"

ŞOC total în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi iese din fotbal. Anunţ de ultimă oră al patronului roş-albaştrilor: "E investiţie mare acolo"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va continua să se despartă de fotbaliştii cu salarii mari, după ce Constantin Budescu a fost deja îndepărtat de la echipă, totul în urma deciziei latifundiarului din Pipera de a nu mai investi sume mari de bani în echipa roş-albastră.

Becali are în plan să renunţe la fotbal, în viitorul apropiat, şi să se retragă la mănăstire. Astfel, conform fanatik.ro, latifundiarul din Pipera îşi construieşte propriul Athos, în localitatea Comanca, judeţul Vâlcea. Patronul FCSB-ului a investit şi a cumpărat pământ în această localitate, unde s-a apucat deja să construiască locuinţe pentru întreaga familie, dar şi un lăcaş de cult pentru călugării din zonă.

Informaţiile au fost confirmate şi de preoţii de la Mănăstirea Frăsinei, aflată la doar câţiva kilometri de localitatea Comanca.

ŞOC total în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi iese din fotbal. Anunţ de ultimă oră al patronului roş-albaştrilor: "E investiţie mare acolo"

"Da, e adevărat că Gigi Becali construieşte case pentru familia sa. Este undeva spre Comanca, înainte să intraţi în Băile Olăneşti. Se poate ajunge şi pe jos, peste munte, de aici de la noi”, a declarat unul dintre preoţi, potrivit sursei citate mai sus.

În plus, latifundiarul din Pipera şi-a dus acolo şi 300 de oi, de care speră să se ocupe în momentul în care se va retrage în munţi.

"O să fie gata în patru-cinci ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investiţie, că vor fi cinci biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o să fie o comunitate de călugări, o să fie un oraş monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbaţi şi într-o altă mănăstire vor fi numai femei. La femei nu calcă bărbaţi, la bărbaţi nu calcă femei”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena3.

Chiar în toamna anului trecut, Gigi Becali a ales Mănăstirea Frăsinei pentru a-şi petrece câteva zile înaintea meciului cu Dinamo. Patronul roş-albaştrilor a mai mers la lăcaşul de cult aflat la 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, când a fost însoţit, rând pe rând, de Alexandru Tudor, de Ionuţ Luţu sau de Mihai Stoica.

"Vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu e un gând, o intenţie… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei" , a spus Gigi Becali.

Patronul de la FCSB este pregătit să facă pasul cel mare şi să se călugărească după ce îşi va vedea cea de-a treia fată măritată.

“Spune tot mai des că, după ce-şi va vedea şi ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut şi sunt convins că va face acest pas” , a declarat un apropiat din anturajul latifundiarului din Pipera.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare