Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul românesc. Marele anunţ făcut chiar în ziua derby-ului FCSB-Dinamo. Cristi Borcea, investiţii serioase la echipă: "Ne-a ajutat cu bani"

ŞOC total în fotbalul românesc. Marele anunţ făcut chiar în ziua derby-ului FCSB-Dinamo. Cristi Borcea, investiţii serioase la echipă: "Ne-a ajutat cu bani"
Comentarii

Dinamo traversează cea mai bună perioadă din ultimii ani, iar acum clubul din Ştefan cel Mare transferă pe bandă rulantă jucători de mare calitate pentru nivelul fotbalului românesc.

Inclusiv în această săptămână, Dinamo a mai bifat un transfer important şi l-a readus în Ştefan cel Mare pe Paul Anton. Mijlocaşul de 29 de ani a semnat un contract pe două sezoane, chiar înainte cu o zi înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo.

Pe lângă Paul Anton, odată cu venirea investitorilor spanioli, "câinii" au reuşit transferuri impresionante şi au adus în Liga I jucători cu meciuri în La Liga, la cluburi precum FC Barcelona, Eibar sau chiar Real Madrid. Astfel, suporterii dinamovişti speră acum din nou la titlu, după ce echipa lor preferată a fost salvată, în sezonul trecut, de la retrogradare graţie unei decizii luate de FRF de a mări numărul echipelor din Liga I.

Cristi Borcea, investiţii la o altă echipă din fotbalul românesc. Unde a băgat bani fostul finanţator de la Dinamo

Ultimul titlu luat de Dinamo a fost în 2007, când principalul finanţator al echipei era Cristi Borcea. Deşi s-a zvonit că omul de afaceri ar fi şi în spatele spaniolilor care au preluat clubul din Ştefan cel Mare, Cristi Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna şi un apropiat al lui Cristi Borcea, a infirmat toate aceste speculaţii.

Înainte de a ocupa funcţia de conducere în cadrul clubului ilfovean, Cristi Tănase a fost coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Dinamo. Acesta a dezvăluit că Borcea a ajutat financiar clubul Concordia Chiajna, însă este exclusă o eventuală revenire la Dinamo.

"Domnul Borcea e în jurul clubului Dinamo, aveţi dreptate (n.r. fiind ironic). Are sediul firmei acolo, în spatele tribunei oficiale. Ok, a mai fost Bălănescu la birourile lui, dar şi eu am fost. Şi noi am avut greutăţi la Chiajna şi ne-a sponsorizat cu bani. Nu am pus niciun panou publicitar pe marginea terenului, pentru că nu a vrut" , a declarat Cristi Tănase la gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamoborcea 

viewscnt
Articole similare