Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul românesc. Marko Momcilovic revine în Liga I şi semnează cu marea rivală a FCSB-ului. Lovitură de graţie pentru Gigi Becali

ŞOC total în fotbalul românesc. Marko Momcilovic revine în Liga I şi semnează cu marea rivală a FCSB-ului. Lovitură de graţie pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre marile favorite la titlu în actualul sezon al Ligii I, iar roş-albaştrii pot încheia astfel seria slabă de rezultate, ultimul titlu cucerit fiind cel din 2015.

Deşi a avut jucători cu mare experienţă în lot, în fiecare sezon, FCSB n-a mai reuşit să se impună în campionat în cursa pentru titlu pe care a pierdut-o, rând pe rând, cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, în ultimele trei sezoane. Acum, cu o mulţime de tineri în teren, precum Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan sau Octavian Popescu, FCSB pare principala favorită în cursa pentru titlu.

Roş-albaştrii sunt pe primul loc în clasament, la finalul turului sezonului regulat, şi au un avans de două puncte faţă de Universitatea Craiova şi trei puncte peste campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. Parcursul bun al celor de la FCSB poate părea surprinzător, mai ales că Gigi Becali a renunţat la jucători importanţi în urmă cu patru luni, printre care şi Marko Momcilovic.

ŞOC total în fotbalul românesc. Marko Momcilovic revine în Liga I şi semnează cu marea rivală a FCSB-ului. Lovitură de graţie pentru Gigi Becali

Ajuns la 33 de ani, fundaşul sârb a semnat cu echipa din ţara sa natală, Radnicki, iar în cele patru luni în care a fost legitimat, Momcilovic a strâns 13 meciuri, în toate competiţiile. Înţelegerea fundaşului stânga cu echipa din Serbia s-a încheiat deja, iar fanatik.ro notează că Momcilovic negociază deja cu echipe din prima jumătate a clasamentului în Liga I, iar printre cele care îl doresc pe fundaşul stânga se regăseşte chiar şi Universitatea Craiova, contracandidata celor de la FCSB în lupta pentru titlu.

Fundaşul de 33 de ani este interesat de o eventuală revenire în fotbalul românesc, unde a evoluat timp de şapte ani, din 2013 până în 2020, pentru început la Pandurii Târgu Jiu, apoi, din 2016, la FCSB.

Deşi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, Marko Momcilovic a fost măcinat de accidentări în ultimul sezon, iar Gigi Becali şi-a pierdut încrederea în calităţile fundaşului stânga. De altfel, patronul roş-albaştrilor ''l-a umilit" pe Momcilovic, conform declaraţiilor date chiar de fotbalistul sârb (DETALII AICI).

"Nici operaţia la spate nu mi-au plătit-o, iar pe mine m-a costat 4.000 de euro. Am adus actele doveditoare la club, dar nimeni nu a mai zis nimic. Parcă mă accidentasem în discotecă, nu pe teren. Valeriu Argăseală îmi spunea că e un articol în regulamentele FIFA care le permite să bage în şomaj tehnic jucătorii aflaţi spre final de contract. O să ne judecăm, să vedem" , spunea Momcilovic înaintea actualului sezon.

Afla mai multe despre: fcsbsteauamomcilovic 

viewscnt
Articole similare