Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL în Liga 1! FCSB, interzis la transferuri. Gigi Becali e în culmea disperării. "Mergem la TAS!"

ŞOC TOTAL în Liga 1! FCSB, interzis la transferuri. Gigi Becali e în culmea disperării. "Mergem la TAS!"

Fotbal

Comentarii

FCSB, clubul lui Gigi Becali, riscă să primească interzis la transferuri.

FCSB a dorit să transfere nişte juniori de la ACS Prosport Football Academy, fără să ceară acordul clubului de care aceştia aparţin, lucru interzis de toate regulamentele interne şi externe din fotbal.

Comisia de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a dat dreptate clubului ACS Prosport Football Academy, în dosarul în care a reclamat pe FCSB, pentru încercarea de transferul al unor juniori, anunţă Spynews.

Paradoxal, Comisia a decis ca formaţia patronată de Gigi Becali să fie sancţionată cu un avertisment, când în regulamantul ROAF scrie clar faptul că sancţiunea constă în interzicerea de transferuri pentru un anumit număr de "ferestre".

FCSB, interzis la transferuri?

Chiar dacă a câştigat litigiul, patronul celor de la ACS Prosport Football Academy, Cristian Dima, nu consideră justă sancţiunea şi a avertizat că va apela la Tribunalul de Arbitraj Sport (TAS) de la Lausanne pentru a se face dreptate.

Acest caz nu a fost judecat aşa cum trebuie! FCSB trebuia să fie sancţionată cu interdicţie la transferuri, iar Comisia de Disciplină şi Etică nici măcar nu a amendat clubul lui Gigi Becali. Dacă va fi nevoie, vom merge la TAS (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne)", a anunţat patronul Cristian Dima, conform Spynews.

Afla mai multe despre: fotbalfcsb 

viewscnt
Articole similare