Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total în Liga I. Becali pregăteşte un schimb istoric la FCSB. Ofertă de ultimă oră pentru o rivală din lupta la titlu

ŞOC total în Liga I. Becali pregăteşte un schimb istoric la FCSB. Ofertă de ultimă oră pentru o rivală din lupta la titlu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început deja să-şi pregătească noul sezon la FCSB, iar pe lista neagră se află mai mulţi jucători care, la începutul actualei stagiuni, erau oameni de bază în lotul roş-albaştrilor.

FCSB încă speră la titlu în Liga I, iar înainte cu opt etape de finalul sezonului, echipa patronată de Gigi Becali este la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. Indiferent dacă va câştiga sau nu titlul, latifundiarul din Pipera se pregăteşte pentru modificări importante în lotul echipei pregătite de Bogdan Argeş Vintilă.

Pe lângă fotbaliştii care nu l-au impresionat pe Gigi Becali, printre care Alexandru Stan sau Adi Popa, FCSB se va despărţi, cel mai probabil, şi de Bogdan Planic şi Harlem Gnohere. Cei doi mai au contract cu vicecampioana României până în vara anului următor, însă, în timpul pandemiei de coronavirus care a oprit Liga I, l-au supărat pe Gigi Becali, după ce au refuzat înjumătăţirea salariului, astfel că au fost trecuţi pe lista neagră.

Becali pregăteşte o nouă lovitură. FCSB negociază plecarea lui Gnohere

Pentru a facea cea mai bună afacere şi pentru a scăpa, totodată, de Harlem Gnohere, Gigi Becali i-a propus lui Mihai Rotaru un schimb de jucători. Conform sport.ro, patronul celor de la FCSB a acceptat să îl lase pe atacantul francez să plece la Universitatea Craiova, însă vrea la schimb oricare doi jucători din următoarea listă:

  • Laurenţiu Popescu (portar, 20 de ani)
  • Ionuţ Mitran (fundaş central, 18 ani),
  • Alexandru Mateiu (mijlocaş central, 30 de ani)
  • Luis Niţu (atacant central, 18 ani)
  • Jovan Markovic (atacant central, 19 ani)
  • Carlos Fortes (atacant central, 25 de ani)

Gigi Becali l-a dorit pe Carlos Fortes şi în iarna anului trecut, însă, până la urmă, atacantul de 25 de ani a decis să semneze cu Universitatea Craiova. Fortes nu i-a convins pe oficialii oltenilor, astfel că, în iarna acestui an, a fost împrumutat la Ittihad Tanger, unde n-a marcat niciun gol în cele şapte meciuri jucate. 

  • 350 de mii de euro este cota lui Carlos Fortes pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare