Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total în Liga I. Becali primeşte o lovitură de proporţii şi ratează transferul momentului. Chipciu semnează cu o mare rivală a FCSB-ului

ŞOC total în Liga I. Becali primeşte o lovitură de proporţii şi ratează transferul momentului. Chipciu semnează cu o mare rivală a FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali încearcă să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor, iar în această săptămână a demarat negocierile pentru aducerea lui Alexandru Chipciu la FCSB.

Alexandru Chipciu nu se regăseşte în acest sezon şi, chiar dacă s-a schimbat antrenorul, fotbalistul de 30 de ani tot nu prinde minute la Anderlecht Bruxelles. Mijlocaşul n-a evoluat în nicio partidă în actuala stagiune, astfel că, în pauza de iarnă, cel mai probabil, va pleca de la ocupanta locului 10 din campionatul Belgiei.

Imediat după ce a aflat de situaţia grea în care se află Alexandru Chipciu, Gigi Becali a început negocierile pentru a-l convinge pe fotbalist să revină la FCSB. Aşa cum au scris şi jurnaliştii belgieni, Anderlecht este interesată de un eventual împrumut al mijlocaşului român, însă mutarea ar putea să pice din cauza lotului pe care roş-albaştrii îl au.

Ce lovitură pentru Becali. FCSB ratează transferul lui Chipciu

FCSB stă foarte bine în linia mediană, iar vedetele Florinel Coman şi Dennis Man au devenit jucători de bază, astfel că Alexandru Chipciu ar fi greu să-i scoată pe cei doi din echipă. De altfel, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a explicat de nu crede în posibil revenire a fotbalistului de 30 de ani la FCSB.

"Să îl aduci fundaş dreapta, nu cred. Să îl aduci mijlocaş dreapta... Îl ai acolo pe Man, îl mai ai şi pe Moruţan... Nu ştiu. Poate dacă îl vinzi pe Man. Nu ştiu ce faci cu el, dar mie Chipciu mi s-a părut tot timpul un jucător serios, păcat că nu a jucat pe unde s-a dus" , a declarat Basarab Panduru.

Cum negocierile cu FCSB au intrat în impas, Chipciu şi Anderlecht au găsit o altă variantă pentru împrumutul românului. Şi tot din Liga I. Presa belgiană scrie că Universitatea Craiova a intrat pe fir şi negociază intens pentru aducerea lui Alexandru Chipciu. Victor Piţurcă a anunţat o iarnă spectaculoasă pentru olteni pe piaţa transferurilor, iar Valerică Găman şi Alexandru Chipciu ar putea fi marile lovituri date de Craiova în următoarea perioadă de mercato.

  • 1 milion de euro este cota lui Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare