Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga I. Dezvăluirea făcută chiar înaintea derby-ului CFR - FCSB. Dan Petrescu, ofertă de ultimă oră: "Am bătut palma"

ŞOC total în Liga I. Dezvăluirea făcută chiar înaintea derby-ului CFR - FCSB. Dan Petrescu, ofertă de ultimă oră: "Am bătut palma"

Fotbal

Comentarii

Fostul finanţator al celor de la Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, a povestit cum a fost la un pas să-l aducă antrenor pe Dan Petrescu, în perioada în care antrena Unirea Urziceni.

Cristi Borcea este finanţatorul de care se leagă ultimele momente de glorie ale clubului din "Ştefan cel Mare", însă problemele cu legea l-au îndepărtat definitiv de la club. Chiar şi în aceste condiţii, Dinamo nu are cum să iasă vreodată din sufletul său. Invitat la Realitatea Sportivă, Cristi Borcea a povestit cum a fost la doar un pas să-l instaleze antrenor pe Dan Petrescu, înainte ca acesta să-i producă cel mai negru coşmar, suflarea titlului în sezonul 2008/2009.

"Pe Dan Petrescu am vrut să îl aduc la Dinamo, când era la Urziceni, pusesem 500.000 de euro pe masă. I-am adus imediat, ne-am pus de comun acord. Numai Victor Becali trebuia să obţină acordul de la Dumitru Bucşaru (n.r - fost patron Unirea Urziceni). El e un antrenor foarte corect.

Şi-a dat acceptul, dar a cerut să obţinem acordul şi de la Bucşaru. Nu a vrut să-l lase. A fost înainte de coşmarul din 2009. Oricine îşi dorea sa antreneze Dinamo la acea vreme. Aveam cei mai buni jucatori din ţară şi cel mai mare buget", a povestit Cristi Borcea.

Dan Petrescu, la un pas să ajungă la Dinamo. "Am pus pe masă 500.000 de euro, ne-am pus de acord. E un antrenor foarte corect"

Se întâmpla înaintea sezonului de coşmar pentru Dinamo şi Cristi Borcea, sezonul 2008/2009, când Dinamo se afla pe prima poziţie cu trei runde înainte de final, iar meciul direct de la Urziceni, încheiat cu victoria Unirii cu 1-0, le-a stricat total planurile dinamoviştilor. Era sezonul în care formaţia ce câştiga campionatul se califica direct în grupele Ligi Campionilor. S-a întâmplat pe 24 mai 2009, când Urziceni s-a impus prin golul marcat de Dacian Varga. Aşa s-a spulberat visul lui Cristi Borcea de a juca vreodat în Liga Campionilor.

Mai apoi, în ultimele două runde, Dinamo a pierdut acasă cu FC Braşov, 0-2, şi acasă cu FC Argeş, scor 2-5. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare