Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total în Liga I. Universitatea poate lua titlul în Liga I, dar rămâne fără una dintre vedetele echipei. Negocieri intense cu un club de tradiţie din Europa

ŞOC total în Liga I. Universitatea poate lua titlul în Liga I, dar rămâne fără una dintre vedetele echipei. Negocieri intense cu un club de tradiţie din Europa

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova este foarte aproape de a câştiga din nou titlul în Liga I, ultimul fiind cucerit în 1991, iar oficialii oltenilor au început deja să-şi pregătească lotul pentru sezonul următor.

Pe lângă transferurile pe care urmează să le facă, Universitatea Craiova se poate despărţi şi de Mirko Pigiacelli. Dacă va câştiga titlul în Liga I alături de echipa pregătită de Cristiano Bergodi, portarul italian va cuceri primul trofeu din carieră.

Însă imediat după aceaastă peformanţă, Pigliacelli ar putea pleca din Liga I, după aproximativ doi ani petrecuţi în România. Presa din Italia notează că portarul de 27 de ani este dorit insistent de Reggina, echipă care îşi pregăteşte sezonul următor din Serie B.

În momentul de faţă, Reggina este pe primul loc în liga a treia, cu un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, astfel că conturat o listă de transferuri pentru această vară. Pigliacelli este marele favorit al oficialilor clubului, însă mutarea va depinde de şefii Universităţii Craiova, având în vedere că înţelegerea portarului italian cu oltenii va expira în vara lui 2022.

Pigliacelli, aproape de a pleca de la Universitatea Craiova

Craiova a plătit 300.000 de euro, în urmă cu un an şi jumătate, pentru a-l aduce pe Pigliacelli de la Pro Vercelli.  În cariera sa, italianul a mai apărat la Reggina, în sezonul 2013/2014, când a bifat 21 de prezenţe. De asemenea, Mirko mai jucat pentru Sassuolo, Pescara, Frosinone, Trapani şi juniorii lui AS Roma.

Mirko Pigliacelli a fost aproape să se întoarcă în Italia, şi în vara lui 2019, însă pretenţiile oficialilor Craiovei, care aşteptau trei milioane de euro pentru portar, s-au dovedit a fi prea exagerate.

"Au fost două sau trei discuţii cu Torino, Sampdoria şi Cagliari. Dar, pentru Craiova, este un jucător fundamental. Cluburile italiene au decis să facă tranzacţii low-cost. Mirko este erou la Craiova, vedem în perioada următoare de transferuri", a declarat la acea vreme, Caravello, agentul jucătorului.

viewscnt
Articole similare