Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în lot la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la vedeta roş-albaştrilor. Decizie de ultimă oră

ŞOC total în lot la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la vedeta roş-albaştrilor. Decizie de ultimă oră

FCSB

Comentarii

FCSB are trei înfrângeri consecutive, toate cu 0-1, iar Gigi Becali a început deja să regândească strategia clubului. Astfel, patronul roş-albaştrilor a decis să renunţe la un jucător de la care a avut mari aşteptări în actuala stagiune.

FCSB traversează cea mai dificilă perioadă a sezonului. Roş-albaştrii au trei înfrângeri consecutive cu 0-1, două în Liga I, cu Academica Clinceni şi cu Hermannstadt, şi una în Cupa României, cu marea rivală Dinamo. În urma parcursului slab, echipa pregătită de Toni Petrea a fost egalată la puncte de CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane, iar titlul mult aşteptat de Gigi Becali este din nou în mare pericol.

În 2015 a câştigat FCSB ultima dată campionatul, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, iar nume precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau MIhai Teja n-au putut câştiga lupta pentru titlu din Liga I cu Astra, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj, astfel că latifundiarul din Pipera şi-a pus acum toate speranţele în Toni Petrea.

ŞOC total în lot la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a renunţat la vedeta roş-albaştrilor. Decizie de ultimă oră

Una dintre marile probleme ale roş-albaştrilor a fost lipsa unui atacant de careu. În ultimele sezoane, Harlem Gnohere a suferit mai multe accidentări, iar după plecarea francezului, Gigi Becali a încercat să îşi găsească un golgheter în Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc. Cei doi au dezamăgit, Buş a şi părăsit echipa, iar rolul de atacant a ajuns, rând pe rând, la Dennis Man, la Florinel Coman şi la Florin Tănase.

Cei trei n-au confirmat pe poziţia de vârf, iar în iarna acestui an, oficialii roş-albaştrilor au bătut palma cu Ante Vukusic. Plătit cu 10 mii de euro lunar şi adus drept un adevărat marcator, după titlul de golgheter cucerit în sezonul trecut în campionatul Sloveniei, atacantul de 29 de ani are deja zilele numărate la FCSB.

Ante Vukusic are doar trei meciuri jucate pentru FCSB, mai exact 82 de minute, însă Gigi Becali şi-a anunţat deja oamenii din staff că atacantul croat nu va mai juca la gruparea roş-albastră. De altfel, conform sport.ro, Vukusic a fost informat că trebuie să-şi caute echipă, iar în vara acestui an, va părăsi Liga I.

  • 450 de mii de euro este cota lui Ante Vukusic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare