Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc total în lumea fotbalului! Sinisa Mihajlovic, anunţ teribil: ”Am leucemie! O să câştig această luptă, sunt convins!”

Şoc total în lumea fotbalului! Sinisa Mihajlovic, anunţ teribil: ”Am leucemie! O să câştig această luptă, sunt convins!”
Comentarii

Sinisa Mihajlovic a organizat o conferinţă de presă în care a făcut un anunţ teribil. Antrenorul a dezvăluit că suferă de leucemie şi că a demisionat din funcţia de ”principal” de la Bologna.

Sinisa Mihajlovic va începe tratamentul în următoarele zile, iar Bologna a anunţat că, deşi nu va fi alături de echipă, antrenorul nu va fi schimbat din funcţie. Cel mai probabil, Bologna va anunţa numele viitorului tehnician scurt timp.

Am făcut nişte teste medicale şi am descoperit câteva anomalii care nu erau acolo acum patru luni. Aveam febră, erau câteva simptome. Cel mai greu mi-a fost să-mi conving soţia că este adevărat. Am leucemie! Mi-am petrecut noaptea plângând. Am lacrimi în ochi şi acum, dar nu îmi este frică.

Voi merge la spital şi voi începe tratamentul! Voi lupta ca să mă fac bine! Le-am explicat jucătorilor că o să lupt să câştig, aşa cum le spuneam şi lor să lupte pe teren pentru a câştiga. Sunt convins că voi câştiga această luptă. N-am nici cel mai mic dubiu!”, a declarat Sinisa Mihajlovic.

Afla mai multe despre: mihajlovicbolognaleucemie,  

viewscnt
Articole similare