Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total la FC Barcelona. Suarez pleacă în MLS, iar Messi a cerut de urgenţă alt atacant. 60 de milioane de euro pentru noul puşti minune

ŞOC total la FC Barcelona. Suarez pleacă în MLS, iar Messi a cerut de urgenţă alt atacant. 60 de milioane de euro pentru noul puşti minunegalerie foto
Comentarii

FC Barcelona nu traversează cea mai fericită perioadă din acest sezon, iar acum catalanii vin după două meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile.

Forma slabă prin care trece FC Barcelona este şi din cauza accidentărilor. Luis Suarez este marele absent din lotul catalanilor, însă Ernesto Valverde ar trebui să-şi obişnuiască jucătorii să evolueze fără atacantul uruguayan, care este inresat de o eventuală despărţire de FC Barcelona.

"Vrea să ajungă în MLS. Luis mă întreabă mereu despre liga americană. Visul său a fost să joace la Barcelona. Joacă la un nivel excelent şi se simte bine, dar, mai devreme sau mai târziu, va ajunge în MLS.

I-ar plăcea să poată juca pentru Seattle Sounders, chiar dacă este mult mai greu de realizat acest lucru. Cred că e doar o chestiune de timp până va ajunge aici" , a declarat Nicolas Lodeiro, coleg cu Suarez la naţionala Uruguayului.

Transfer ŞOC la FC Barcelona. Catalanii pregătesc o nouă lovitură

FC Barcelona i-a găsit deja înlocuitor lui Suarez. Oficialii clubului au demarat deja negocierile cu reprezentanţii lui Leipzig pentru transferul lui lui Timo Werner. Atacantul de 23 de ani a marcat de 13 ori şi a oferit şase pase decisive în cele 16 meciuri jucate, iar presa din Spania scrie că cele două cluburi s-au înţeles pentru suma de transfer de 60 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare