Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB. Becali dă marea lovitură cu transferul verii în Liga I. Un club de mare tradiţie din Europa a pus banii pe masă pentru Florinel Coman

ŞOC total la FCSB. Becali dă marea lovitură cu transferul verii în Liga I. Un club de mare tradiţie din Europa a pus banii pe masă pentru Florinel Coman

FCSB

Comentarii

FCSB are unul dintre cele mai bune loturi din Liga I, iar Gigi Becali speră acum ca echipa sa să câştige titlul mult aşteptat din 2015.

FCSB a început perfect noul sezon. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus cu 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu, iar speranţele sunt mari în tabăra roş-albaştrilor, care vor evolua, joi, şi în Europa League, pe Arena Naţională, cu armenii de la FC Shirak.

Deţinătoarea Cupei României a demonstrat că are unul dintre cele mai bune loturi în actualul sezon din Liga I, însă Gigi Becali îl poate lăsa pe Toni Petrea fără doi dintre cei mai talentaţi jucători de la FCSB. Dennis Man este unul dintre ei. Mijlocaşul de 22 de ani este urmărit de mai multe cluburi importante din fotbalul european, iar în această vară a fost foarte aproape de a ajunge în Anglia.

Surpriză mare la FCSB. Becali dă lovitura cu Florinel Coman

Oficialii lui Norwich au venit la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali, însă pretenţiile patronului de la FCSB au fost mult prea mari, astfel că oferta făcută de clubul retrogradat în Championship a fost mult sub aşteptările latifundiarului din Pipera. Norwich a oferit 6,5 milioane de euro, Becali aştepta o ofertă de cel puţin 10 milioane de euro, astfel că Dennis Man a rămas în continuare la FCSB.

Şi Florinel Coman este curtat de cluburi de tradiţie din Europa. De altfel, mijlocaşul venit la FCSB de la FC Viitorul a fost dorit, în primăvara acestui an, când fotbalul era oprit din cauza pandemiei de coronavirus, de Orlando City, însă şi americanii s-au lovit de refuzul lui Gigi Becali. Acum, Florinel Coman poate ajunge în Serie A, la Cagliari.

Clubul care are un titlu în campionatul Italiei, titlu obţinut în 1970, s-a bătut şi în sezonul recent încheiat pentru un loc în cupele europene, însă Walter Zenga a avut o serie dezamăgitoare de rezultate şi a fost demis de pe banca echipei la finalul campionatului, după doar cinci luni petrecute la clubul înfiinţat în urmă cu 100 de ani.

Acum, şefii lui Cagliari vor să-şi întărească echipa şi speră să obţină o calificare în cupele europene la finalul stagiunii care va începe în luna septembrie. Primul jucător de pe lista de transferuri este Florinel Coman. Mijlocaşul de la FCSB i-a încântat pe oficialii lui Cagliari în vara anului trecut, când România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European găzduit de Italia, iar evoluţiile bune au continuat pentru Florinel Coman şi în sezonul recent încheiat.

Presa din Italia notează că şefii lui Cagliari au pregătit o ofertă de 6 milioane de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani, sumă la care se adaugă alte bonusuri şi un procent dintr-un viitor transfer. Rămâne acum de văzut dacă Gigi Becali va accepta oferta lui Cagliari, club la care poate ajunge şi Răzvan Marin. Chiar la începutul acestei săptămâni, presa internaţională a dezvăluit că mijlocaşul român va pleca de la Ajax Amsterdam, iar marile favorite să-l aducă în această vară sunt Cagliari şi Rennes.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare