Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB! Becali dă marea lovitură în plină criză de coronavirus şi îl face pe Man cel mai scump jucător din Liga I

ŞOC total la FCSB! Becali dă marea lovitură în plină criză de coronavirus şi îl face pe Man cel mai scump jucător din Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB pare că a trecut peste startul dezamăgitor pe care l-a avut în acest an, iar acum echipa patronată de Gigi Becali a revenit la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

FCSB a reuşit o victorie extrem de importantă, la finalul săptămânii trecute, scor 4-1, cu Universitatea Craiova, rezultat în urma căruia echipa patronată de Gigi Becali a rămas în cursa pentru titlu din Liga I.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Răzvan Oaidă, de două ori, de Florin Tănase şi de Dennis Man. Deşi partida s-a disputat fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus care începe să afecteze din ce în ce mai mult şi populaţia României, în tribunele Arenei Naţionale s-au aflat şi scouteri ale unor cluburi importante din fotbalul european.

Becali îl vinde pe Dennis Man. FCSB, aproape de a încasa o sumă uriaşă

Astfel, Dennis Man, care a şi marcat, a reuşit să le atragă atenţia oficialilor lui Feyenoord. Mijlocaşul de 21 de ani a avut o evoluţie foarte bună şi, conform jurnaliştilor din Olanda, a confirmat impresiile bune pe care le-a lăsat în meciurile jucate pentru naţionala de tineret a României. De altfel, presa olandeză notează că oficialii lui Feyenoord au pregătit deja oferta pentru FCSB, iar şansele ca Dennis Man să plece în vara acestui an de la vicecampioana României sunt foarte mari.

Mijlocaşul lui Gigi Becali a avut deja o primă întâlnire cu unul dintre cei mai importanţi oameni de la Feyenoord. Marţi, alături de tatăl său şi de Anamaria Prodan, Dennis Man a luat masa, la un restaurant de lux din Bucureşti, cu Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări de la Feyenoord Rotterdam.

Deşi jurnaliştii olandezi scriu că Dennis Man a fost fermecat de ideea unui transfer la Feyenoord, marea problemă apare la suma de transfer. Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că aşteaptă bani mulţi în schimbul tinerilor jucători de la FCSB, iar Dennis Man ar putea pleca în vară doar dacă olandezii ar oferi 15 milioane de euro.

  • 7 goluri şi patru pase decisive a reuşit Dennis Man pentru FCSB în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon
  • Nicolae Stanciu este cel mai scump jucător plecat din Liga I, după ce Anderlecht a plătit 9,75 de milioane de euro către FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1becali 

viewscnt
Articole similare