Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB! Becali îl vinde pe Florinel Coman pe o sumă incredibilă. O forţă din Europa, ofertă uriaşă pentru mijlocaş

ŞOC total la FCSB! Becali îl vinde pe Florinel Coman pe o sumă incredibilă. O forţă din Europa, ofertă uriaşă pentru mijlocaş

FCSB

Comentarii

FCSB a vândut în fiecare sezon jucători pe sume impresionante de bani, iar Gigi Becali se pregăteşte din nou pentru o vară incendiară pe piaţa transferurilor.

FCSB n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015, iar Gigi Becali nu vrea să mai audă de un nou eşec. În cazul în care se va relua campionatul în actuala stagiune şi roş-albaştrii vor rata din nou trofeul, patronul vicecampioanei României e pregătit să investească sume impresionante de bani în vară.

Cum Bogdan Planic refuză negocierile cu Gigi Becali, cel mai probabil, oficialii de la FCSB vor renunţa la serviciile fundaşului sârb, astfel că patronul roş-albaştrilor a început deja negocierile pentru transferurile altor apărători centrali. Principala ţintă a celor de la FCSB este Andrei Chindriş, care este aşteptat sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă pentru a reface cuplul de la FC Botoşani cu Andrei Miron, în centrul defensivei roş-albaştrilor.

Becali pregăteşte marea lovitură. Florinel Coman pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş din Europa

În plus, pe lângă jucătorul din lotul moldovenilor, Gigi Becali vrea să aducă şi doi fundaşi de la FC Viitorul. Virgil Ghiţă şi Radu Boboc au impresionat sub comanda lui Gheorghe Hagi, dar şi în echipamentul naţionalei României de tineret. Evoluţiile bune avute de cei doi în acest sezon au făcut ca Gigi Becali să ofere două milioane de euro pentru aducerea la pachet a celor doi fotbalişti.

Însă banii nu vor fi o problemă pentru patronul roş-albaştrilor. Mai mult, Gigi Becali poate profita de pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial şi îşi poate transfera jucătorii doriţi pe sume mult mai mici. De altfel, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu jucătorii de la FCSB. E clar că, în urma acestei crize, latifundiarul din Pipera nu va putea să îi mai vândă pe Dennis Man sau pe Florinel Coman în schimbul sumei de 15 milioane de euro, însă Gigi Becali are acum oferte uriaşe pentru fotbalul românesc pentru a-i ceda pe cei doi fotbalişti.

Dennis Man este dorit insistent de Feyenoord Rotterdam, echipă care şi-a trimis deja un oficial la Bucureşti pentru a discuta cu mijlocaşul roş-albaştrilor. Marea problemă este că oferta nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali. Olandezii oferă doar şapte milioane de euro, iar de această situaţie vor să profite alte cluburi importante din fotbalul european. Fenerbahce, Sheffield United, revelaţia din Premier League, şi Atalanta, echipă calificată deja în sferturile Ligii Campionilor, vor să plătească zece milioane de euro pentru aducerea lui Dennis Man.

Şi pentru semnătura lui Florinel Coman este bătaie mare. Mijlocaşul cotat la 5,4 milioane de euro de specialiştii de la transfermarkt.com are o ofertă de la americanii de la Orlando City, care sunt dispuşi să plătească nouă milioane de euro, iar negocierile dintre Gigi Becali şi oficialii clubului din MLS sunt în toi. Mai mult, în vara anului trecut, apoi în meciurile din actualul sezon, Florinel Coman a fost urmărit de scouteri de la echipe importante din Europa, iar acum presa din Spania notează că West Ham a pregătit o ofertă pentru aducerea mijlocaşului român.

În plus, tot jurnaliştii spanioli scriu că un club din a doua jumătate a clasamentului din La Liga l-a urmărit în ultima perioadă pe Florinel Coman, pe care vrea să îl transfere în vara acestui an.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare