Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB. O nouă trădare istorică pentru Becali. După Bălgrădean, un alt jucător pleacă de la roş-albaştri şi negociază cu CFR Cluj

ŞOC total la FCSB. O nouă trădare istorică pentru Becali. După Bălgrădean, un alt jucător pleacă de la roş-albaştri şi negociază cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a luat gândul de la titlu în Liga I, iar Gigi Becali speră acum să-şi întărească defensiva prin transferurile lui Virgil Ghiţă şi Andrei Chindriş.

Problemele din apărare pe care le au cei de la FCSB s-au văzut şi în meciul din ultima etapă disputată în play-off, încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaş. Cea mai grea lovitură primită de Gigi Becali este, în mod cert, plecarea lui Bogdan Planic. Dacă pe Cristi Bălgrădean l-a înlocuit rapid cu Andrei Vlad, patronul roş-albaştrilor nu poate face acelaşi lucru şi cu fundaşul sârb.

Planic a fost stâlpul defensivei în acest sezon, iar lipsa lui din centrul apărării s-a simţit imediat. Nemulţumit de decizia luată de Gigi Becali de a înjumătăţi salariile tuturor jucătorilor din lot, la începutul pandemiei de coronavirus, Planic s-a revoltat şi nici nu a vrut să audă de o eventuală reducere a salariului.

Becali a mai primit o lovitură la FCSB. CFR Cluj îl vrea pe Bogdan Planic

Astfel, patronul de la FCSB l-a băgat în şomaj tehnic, iar săptămâna trecută, invocând restanţe financiare, Bogdan Planic a cerut rezilierea contractului. În urma neînţelegerilor cu Gigi Becali, presa din Serbia notează că fundaşul central sârb este dorit insistent de trei echipe. Prima este chiar CFR Cluj, marea rivală la titlu din fiecare sezon a celor de la FCSB şi, totodată, campioana ultimelor două sezoane.

În plus, pe lângă echipa pregătită de Dan Petrescu, PAOK Salonic şi Antalyaspor mai sunt echipele care vor să-l transfere pe Bogdan Planic, conform jurnaliştilor din Serbia.

"L-ar lua pe Planic CFR sau Craiova, dar n-au curaj. Dacă pleacă, i-am făcut notificări, i-am dat şi penalitate... Acum gata, la revedere" , a spus Gigi Becali, în această săptămână, la Pro X.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 1 pasă decisivă a reuşit Planic în cele 30 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, pentru FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauaplanic 

viewscnt
Articole similare