Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL | Mbappe pleacă de la PSG şi devine cel mai scump fotbalist din istorie. Anunţul oficial făcut în plin sezon

ŞOC TOTAL | Mbappe pleacă de la PSG şi devine cel mai scump fotbalist din istorie. Anunţul oficial făcut în plin sezon

PSG

Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, şi-a ales viitoarea destinaţie.

Fostul vicepreşedinte şi director general al lui AS Monaco, Vadim Vasyliev, face un anunţ-şoc, în plin sezon.

Campionul mondial urmează să semneze cu Real Madrid, club la care a fost cât pe ce să ajungă încă din 2017, dar, în cele din urmă, a ales PSG. Fostul oficial al grupării monegasce dezăluie acum motivele pentru care francezul a ales să rămână în Ligue 1 şi îl dă de gol în ceea ce priveşte viitorul său.

"Nu a greşit că a semnat cu PSG, pentru că mai devreme sau mai târziu Real Madrid va bate la uşă şi îl va căuta. Mi-a zis mie că Realul îl aşteaptă, vrea să câştige multe trofee şi obsesia lui cea mai mare este Champions League.

Mi-a spus că ar fi fost prea devreme să plece în Spania şi că cea mai bună opţiune a lui a fost să meargă la PSG", a spus Vasyliev.

La doar 20 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al planetei. Experţii de la Transfermarkt.de îl evaluează pe campionul mondial la 200 de milioane de euro, însă este greu de crezut că PSG va renunţa la el pentru această sumă, în contextul în care francezii au plătit 180 de milioane de euro pentru transferul său de la AS Monaco.

Astfel, este de aşteptat ca transferul francezului la Real Madrid să depăşească recordul all time deţinut de Neymar, în urma trecerii de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Real Madrid vrea să plătească 320 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez este decis să facă orice sacrificiu pentru a-l avea pe Kylian Mbappe. Omul care a dat naştere ”erei galactice” este pregătit să facă din nou cel mai scump transfer din istoria fotbalului, aşa cum a făcut-o şi prin aducerile lui Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale, în trecut.

Prin urmare, Real Madrid pregăteşte o ofertă de nerefuzat pentru Paris Saint-Germain: 320 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe.

  • 129 de goluri a înscris Mbappe, în scurta sa carieră
  • 200 de milioane de euro este cota lui Mbappe
  • 2022 - atunci expiră contractul lui Mbappe cu PSG

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare