Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total pe piaţa transferurilor. Trei dintr-o lovitură pentru Becali. FCSB dă un adevărat tun în Liga I şi ia jucători de naţională

ŞOC total pe piaţa transferurilor. Trei dintr-o lovitură pentru Becali. FCSB dă un adevărat tun în Liga I şi ia jucători de naţionalăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a reunit şi a efectuat deja vizita medicală, iar acum urmează să înceapă pregătirea de iarnă pentru partea a doua a sezonului. Evident, Gigi Becali încearcă şi să mai întărească lotul lui Toni Petrea.

FCSB se pregăteşte intens pentru reluarea sezonului, iar roş-albaştrii încă mai speră la titlu, deşi sunt la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pentru ca echipa sa să nu rateze din nou titlul, ultimul cucerit fiind cel din 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, Gigi Becali este pregătit să facă noi transferuri în această iarnă. Conform sport.ro, vicecampioana României vrea să-şi întărească lotul cu trei dintre cei mai promiţători jucători din Liga I.

David Miculescu este fotbalistul dorit insistent de FCSB încă din vara anului trecut, însă transferul nu s-a realizat, momentan. De altfel, oficialii roş-albaştrilor încă mai speră să reuşească aducerea mijlocaşului legitimat la UTA.

ŞOC total pe piaţa transferurilor. Trei dintr-o lovitură pentru Becali. FCSB dă un adevărat tun în Liga I şi ia jucători de naţională

"Dacă cei de la UTA se gândesc că a trecut timpul şi jucătorul se apropie de ultimul an şi acceptă oferta facută în vară, cea de 500 de mii de euro, da, cred că da, vom face acest transfer. Rămâne în continuare interesul nostru pentru David Miculescu" , a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Evaluat la 700 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, David Miculescu are 6 goluri marcate în 20 de meciuri jucate în actualul sezon în Liga I. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul evoluează pe postul de mijlocaş dreapta.

Următorul pe lista FCSB-ului este Bogdan Racoviţan. Fundaşul central născut la Dijon a marcat deja un gol în cele patru meciuri jucate pentru România U21 şi a devenit jucător de bază în echipa celor de la FC Botoşani, unde a strâns deja 22 de meciuri în actualul sezon, în toate competiţiile. Trecut pe la echipa secundă a celor de la Dijon, Racoviţan este un fundaş pe placul lui Gigi Becali, cu o înălţime de 1.85 metri.

  • 650 de mii de euro valorează Bogdan Racoviţan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Un alt fotbalist de mare perspectivă din Liga I este Alexandru Işfan. Dorit în această iarnă şi de CFR Cluj, mijlocaşul central de 21 de ani a rămas, momentan, la FC Argeş, unde a marcat două goluri în cele 22 de meciuri jucate în toate competiţiile.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare