Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Un nou 'caz Adi Petre' la FCSB!? Fotbalistul a fost anunţat după doar 4 meciuri la FCSB: "Nu face faţă la echipă"

ŞOC! Un nou 'caz Adi Petre' la FCSB!? Fotbalistul a fost anunţat după doar 4 meciuri la FCSB: "Nu face faţă la echipă"

FCSB

Comentarii

Un fotbalist venit la FCSB poate intra în "malaxorul" de jucători al finanţatorului Gigi Becali. Atacantul Adrian Petre a fost prima victimă a omului de afaceri, iar fostul preşedinte de imagine al FCSB; Helmuth Duckadam, e de părere că urmează atacantul Alexandru Buziuc.

FCSB nu a mai avut parte de o periodă de transferuri fulminantă, aşa cum a obişnuit Gigi Becali în sezoanele trecute. Rămas fără fondurile necesare, după ani la rând de eşecuri în competiţiile europene, Gigi Becali i-a adus la FCSB pe: Alexandru Buziuc, Marius Briceag şi Sergiu Buş. Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adi Popa şi Bogdan Planic.

Helmuth Duckadam a analizat noutăţile de la FCSB şi e de părere că Alexandru Buziuc nu va reuşi să rămână pentru mult timp la echipă.

Alexandru Buziuc, pe urmele lui Adi Petre la FCSB? Anunţul lui Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine de la FCSB, care de-a lungul celor 10 ani petrecuţi la echipă a văzut zeci de jucători, i-a dat o veste rea atacantului venit la începutul acestui sezon de la Academica Clinceni. 

Fostul portar nu consideră pe Alexandru Buziuc poate ajunge la nivelul cerut la FCSB sau la celelalte echipe puternice din Liga 1: "Nu cred că Buziuc va putea să facă faţă la FCSB. Este un pariu al patronului, e un jucător bun dar nu e ce caută FCSB, CFR sau Craiova", a declarat Helmuth Duckadam. 

Alexandru Buziuc a fost prezentat oficial la FCSB pe 31 iulie, iar la echipă are statutul de rezervă, titular fiind Sergiu Buş. Atacantul venit de la Academica Clinceni a jucat în patru meciuri, 158 de minute, şi a marcat o dată, în meciul cu Shirak. 

"Nu s-au trezit la realitate, au adormit din nou. Întotdeauna am spus, de ani de zile spun, în momentul în care jucătorii nu fac o echipă, nu au nici rezultate. S-a văzut la ultimul meci, fiecare a jucat din nou pentru el. Nu au mai jucat pentru echipă şi rezultatul a fost pe tabelă", a mai spus Helmuth Duckadam despre FCSB-işti, în urma partidei cu FC Voluntari. 

Adi Petre a fost deja pedepsit de Gigi Becali la FCSB

Poate cea mai surprinzătoare retrogradare din echipă e cea a lui Adi Petre, în schimbul căruia Gigi Becali a plătit 800.000 de euro, pentru a-l aduce de la Esbjerg. După un ce a dezamăgit pe finalul sezonului trecut, finanţatorul FCSB a dat ordin ca acesta să nu mai fie titular. 

Vestea rea pentru atacantul naţionalei U21 e că nu a jucat deloc în noul sezon, iar viitorul său e incert. În plus, pe Instagram-ul său a apărut un mesaj jignitor la adresa finanţatorului FCSB, Gigi Becali, şi a echipei, pe care, ulterior, l-a şters şi a explicat că a fost o greşeală. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandru buziuctransferuri fcsbgigi becali fcsbadi petreadi petre fcsbalex buziuc fcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare