Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC uriaş în Liga I. Negoiţă vinde Dinamo şi dă o lovitură COLOSALĂ. Afaceristul cu o avere de 4 miliarde de euro a confirmat: "Am discutat deja cu el"

ŞOC uriaş în Liga I. Negoiţă vinde Dinamo şi dă o lovitură COLOSALĂ. Afaceristul cu o avere de 4 miliarde de euro a confirmat: "Am discutat deja cu el"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu traversează cea mai fericită perioadă, iar Ionuţ Negoiţă încă speră să vândă clubul din Ştefan cel Mare.

Marea surpriză poate veni chiar din România. Cu o avere estimată la 4 miliarde de euro, la finalul anului trecut, Ion Ţiriac este în negocieri pentru a prelua controlul la Dinamo.

"În anii 2000, când a văzut ce se întâmplă, a fost dispus să vină, dar să conducă el. Tiriac este cel care conduce!

Eu am convingerea asta. Am discutat din nou cu nea Ion şi mi-a dat de înţeles că îl doare situaţia de la Dinamo şi că ar fi dispus să se implice, într-o formă serioasă de conducere, într-o formă corectă de management.

Convingerea mea e că şi acum se poate conta pe Ţiriac şi pe alţii pe ceea ce înseamnă o sponsorizare. În momentul în care se face o organizare clară. Nu cum a făcut acum. Abia a scos capul, îl dăm pe Nedelcearu şi aşa mai departe" , a declarat Cornel Dinu la realitateasportiva.net.

Se vinde Dinamo! Negoiţă, negocieri intense pentru cedarea clubului

Pe lângă Ion Ţiriac, la finalul săptămânii trecute, a apărut informaţia că Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, vrea să cumpere clubul Dinamo.

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar acum preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut.

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro. Din scrisoarea trimisă reiese că gruparea din Ştefan cel Mare ar putea avea acelaşi patronat ca englezii de la Charlton Athletic, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului britanic.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta