Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT | 540 de căprioare şi mistreţi, împuşcaţi la o vânătoare privată la care au participat 16 persoane

ŞOCANT | 540 de căprioare şi mistreţi, împuşcaţi la o vânătoare privată la care au participat 16 persoane

Diverse

Comentarii

În Portugalia a izbucnit un scandal de proporţii după ce 16 vânători spanioli au ucis nu mai puţin de 540 de mistreţi şi căprioare. Vânătoarea a fost privată, într-o fermă de lângă Lisabona.

În Portugalia, lângă Lisabona, a avut loc un adevărat măcel. Potrivit Marca.com, 16 vânători spanioli au împuşcat 540 de mistreţi şi căprioare, spre indignarea tututor. Vânătoarea a avut loc în rezervaţia privată Heredade da Torre Bela, lângă Lisabona. Ferma este împrejmuită cu gard, astfel că animalele n-au avut nicio şansă.

Cele 540 de animale au fost împuşcate pe 17 şi 18 decembrie şi a generat o reacţie tranşantă a ministrului Mediului din Portugalia, Joao Pedro Matos Fernandez, care a spus că vânătoarea a fost ”un act ticălos şi inacceptabil”. Inclusiv Federaţia Naţională a Vânătorilor din Portugalia s-a revoltat şi a cerut anchete oficiale. 

Se pare că pe locul fermei în care au fost vânate cele 540 de animale ar urma să apară o centrală fotovoltaică şi acum există se anchetează dacă există o legătură între ele. 

Afla mai multe despre: vanatoare 

viewscnt
Articole similare