Experiențe împreună.
You are here:

ŞOCANT | Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă. Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge

ŞOCANT | Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă. Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost găsită într-o baltă de sângegalerie foto

Alte sporturi

Biliana Dudova, campioană europeană şi vicecampioană mondială la lupte, a încercat să se sinucidă. Sportiva în vârstă de 21 de ani a fostă găsită cu venele tăiate, în camera sa de hotel din Sofia.

Momente dramatice în Bulgaria. Biliana Dudova, una dintre cele mai talentate sportive din lupte, a fost găsită într-o baltă de sânge, în camera sa de hotel din Sofia. Sportiva în vârstă de 21 de ani era cazată împreună cu o colegă, Cezan Belberova, care a ajuns prima la faţa locului şi a alertat imediat poliţia şi ambulanţa, marţi, în jurul orei 20:30. Biliana Dudova era într-o baltă de sânge, cu venele tăiate şi cu un cuţit lângă ea.Campioana europeană la lupte a fost transportat de urgenţă la spital şi medicii au transmis că acum este în afara oricărui pericol. Tentativa de suicid a fost confirmată atât de Ministerul de Interne din Bulgaria, cât şi de antrenorul sportivei.

Momentan, nu se cunoaşte motivul care a împinsă pe Dudova să recurgă la acest gest. Colegii au descris-o drept o persoană veselă şi pusă mereu pe glume. Neoficial, apropiaţii au declarat că Biliana Dudova a fost foarte afectată de moartea mamei sale, de care era foarte apropiată.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta