Experiențe împreună.
You are here:

ŞOCANT | O sportivă de 26 de ani a murit în condiţii suspecte. A căzut de la etajul 13 al unui bloc. Ce a declarat o sursă din poliţie

ŞOCANT | O sportivă de 26 de ani a murit în condiţii suspecte. A căzut de la etajul 13 al unui bloc. Ce a declarat o sursă din poliţiegalerie foto

Alte sporturi

Kristina Myalina, o luptătoare de Muay Thai din Rusia, a murit în condiţii suspecte. Tânăra de 26 de ani a căzut de la etajul 13 al unei clădiri dintr-un asamblu rezidenţial din Moscova.

Poliţia din Moscova a deschis o anchetă pentru o presupusă crimă după ce o luptătoare de Muay Thai a decedat în condiţii suspecte. Kristina Myalina a căzut de la etajul 13 al unei clădiri şi pare sinucidere la prima vedere, dar în urma sa nu a lăsat niciun bilet. În plus, sportiva n-a lăsat de înţeles în ultima perioadă că este apăsată de vreo problemă gravă.

”În timpul anchetei s-a stabilit că sportiva a căzut de pe un balcon comun, de la etajul 13 al unei clădiri. Nu a avut nicio şansă să supravieţuiască”, a declarat o sursă din poliţie, citată de The Sun. Anchetatorii studiază acum filmările făcute de camerele TV din blocul din care a căzut Myalina, pentru căuta eventuale indicii despre moartea sportivei.

În vârstă de 26 de ani, Kristina Myalina a făcut timp de şapte ani handbal, dar a trecut la arte marţiale şi în 2013 a devenit campioană a Rusiei. Ea a făcut parte din naţionala Rusiei la Campionatul European din 2018, disputat la Praga.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta