Experiențe împreună.
You are here:

ŞOCANT | Un arbitru care a condus un meci al FCSB-ului, arestat pentru prostituţie, trafic de droguri şi de arme. Unde a fost reţinut

ŞOCANT | Un arbitru care a condus un meci al FCSB-ului, arestat pentru prostituţie, trafic de droguri şi de arme. Unde a fost reţinut

Diverse

Comentarii

Un arbitru care a condus-o pe FCSB la un meci din Europa League a fost arestat pentru prostituţie, trafic de droguri şi de arme. Slavko Vincic, din Slovenia, a condus Lazio - FCSB 5-1 şi avea nu mai puţin de 10 ani experienţă la nivel internaţional.

Un arbitru care a condus un meci al FCSB-ului în cupele europene a fost arestat pentru implicare în lumea interlopă. Potrivit As.com, Slavko Vincic, a fost reţinut de poliţia din Bosnia&Herţegovina, sub suspiciunea de prostituţie, trafic de droguri şi de arme. Potrivit 24Sata, Vincic a fost arestat alături de un Tijana Maksimovic (foto sus), o tânără despre care se crede că era capul reţelei de prostituţie. 
Tijana Maksimovic a fost prinsă în timp ce încerca să treacă graniţa cu Croaţia, într-o barcă în care se aflau alte trei femei. La o percheziţie ulterioară, arbitrul a fost găsit într-o locaţiei din Bijeljina, Bosnia&Herţegovina. Tot aici poliţiştii au găsit cocaină, arme, dar şi 9 fete care fuseseră păcălite să se prostitueze. 
În total au fost arestate în acest caz nu mai puţin de 26 de persoane, printre care se numără şi Slavko Vincic. Potrivit presei din Bosnia, arbitrul în vârstă de 40 de ani n-ar fi condus în mod direct operaţiunile, dar a fost implicat în ele. 

Slavko Vincic, arbitrul care a condus Lazio - FCSB 5-1

Slavko Vincic era de mai bine de 10 ani arbitru internaţional. A prins lotul de arbitri pentru EURO 2012, dar are şi multe meciuri pe care le-a condus în cupele europene. Printre ele, Lazio - FCSB 5-1, meci din Europa League, care s-a disputat pe 22 februarie 2018.
De asemenea, Slavko Vincic a arbitrat-o şi pe Astra, tot în Europa League, în sezonul 2015-2016, într-un meci cu AZ Alkmaar. Atunci, giurguvenii s-au impus cu 3-2.
În acest sezon al cupelor europene a avut patru meciuri:
Club Brugge - Galatasaray 0-0 (Liga Campionilor)
Genk - Liverpool 1-4 (Liga Campionilor, a jucat şi Ianis Hagi în această partidă)
Manchester City - Şahtior 1-1 (Liga Campionilor)
Leverkusen - FC Porto 2-1 (Europa League)
 
Autor: Mihai Dolinschi

viewscnt
Articole similare