Experiențe împreună.
You are here:

ŞOCANT | Un bărbat a început să se autosatisfacă în timpul unei şedinţe foto la care participa o luptătoare de MMA. Ce s-a întâmplat mai departe

ŞOCANT | Un bărbat a început să se autosatisfacă în timpul unei şedinţe foto la care participa o luptătoare de MMA. Ce s-a întâmplat mai departegalerie foto

Alte sporturi

Joyce Vieira, o luptătoare de MMA din Brazilia, a avut parte de un incident foarte neplăcut în timpul unei şedinţe foto. Tânăra a observat că un bărbat necunoscut a venit în apropiere şi a început să se masturbeze. Joyce Vieira a reacţionat şi i-a aplicat bărbatului o corecţie fizică.

Joyce Vieira a fost nevoită să întrerupă şedinţa foto la care lua parte după ce a observat că un bărbat urmărea scena şi se autosatisfăcea: ”Când m-am uitat la el, era cum era, cu pantalonii jos... Pe un drum pe care trec frecvent oameni, inclusiv copii”, a povestit Joyce Vieira pentru Correio24horas.

Culmea, bărbatul şi-a continuat activitatea şi după ce a fost observat: ”În mod normal, când oamenii sunt prinşi făcând aşa ceva, neagă. El nu, el a continuat”. Joyce Vieira a decis astfel să ia atitudinea şi l-a lovit de mai multe ori pe individ, însă acesta a încercat să riposteze şi a lovit-o cu pumnul: ”Lovitura m-a făcut să fiu şi mai furioasă. Îmi venea să-l omor”, mai spune tânăra, care are centură neagră la Jiu-Jitsu Brazilian şi Muay Thai.

Incidentul a fost raportat la poliţia din localitate, care l-a identificat pe bărbat. Numele acestui este Josenei Viana Ferreira, are 26 de ani şi le-a declarat anchetatorilor că a fost surprins când urina, nu când se autosatisfăcea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sobre o treino d ontem... #muitoamor #muaythaigirls #muaythai

A post shared by Joyce Vieira  (@eujoycevieira) on

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta