Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT | Un fost preşedinte de club din Buglaria a fost împuşcat în faţa sediului companiei sale

ŞOCANT | Un fost preşedinte de club din Buglaria a fost împuşcat în faţa sediului companiei sale

Diverse

Comentarii

Un bogat om de afaceri bulgar a fost împuşcat mortal în faţa sediului companiei sale, în capitală, Sofia, la o săptămână după ce Bulgaria a preluat preşedinţia semestrială a UE, scrie The Associated Press.

Potrivit poliţiei, Petăr Hristov - fost preşedinte la echipa Lokomotiv Gorna Oryahovitsa - a fost împuşcat în timp ce se urca în maşină, luni, la ora locală 10.00 (şi ora României). Focuri de armă au fost trase dintr-o maşină aflată în apropiere, potrivit unor martori.

Hristov a fost condus la un spital, însă a murit din cauza rănilor o jumătate de oră mai târziu. ”Cel mai proabil în spatele crimei sunt interese de afaceri”, a declarat pentru presă şeful Poliţiei naţionale bulgare Hristo Terziiski.

Hristov era proprietarul unei întreprinderi mari de lactate, dar activa şi în construcţii, în domeniul imobiliar şi turism. Omul de afaceri de 49 de ani a fost şi preşedinte la clubul de fotbal Lokomotiv Gorna Oryahovitsa, din liga a doua a Buglariei.

Asasinatul a fost comis la doar o săptămână după ce Bulgaria a preluat preşedinţa semestrială a UE, la care această ţară a aderat în 2007. Sofia a fost criticată în toată această perioadă de Bruxelles din cauza unei lipse de eficienţă în lupta împotriva corupţiei şi crimei organizate.

Afla mai multe despre: petar hristovbulgarialokomotiv gorna oryahovitsa 

viewscnt
Articole similare