Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT | Un jucător pus pe liber de Manchester City a fost găsit mort. Primele informaţii susţin că s-ar fi sinucis

ŞOCANT | Un jucător pus pe liber de Manchester City a fost găsit mort. Primele informaţii susţin că s-ar fi sinucisgalerie foto

Premier League

Comentarii

Un tânăr jucător care fusese recent pus pe liber de Manchester City a murit. Se pare că Jeremy Wisten, în vârstă de doar 17 ani, era în depresie şi s-ar fi sinucis. Raheem Sterling, dar şi clubul Manchester City au transmis condoleanţe.

O nouă tragedie a lovit fotbalul. Un jucător de numai 17 ani a fost găsit mort. Este vorba despre Jeremy Wisten, un tânăr fundaş central care fusese recent pus pe liber de Manchester City. Din primele informaţii furnizate de presa britanică, Jeremy Wisten s-ar fi sinucis.

Un jucător pus pe liber de contract de Manchester City s-ar fi sinucis din cauza depresiei

Presa din Mare Britanie scrie că Jeremy Wisten a fost recent lăsat liber de Manchester City. Tânărul jucător era în depresie, dar nu există informaţii că despărţirea de City i-ar fi provocat această afecţiune. Wisten a fost găsit mort şi există bănuiala că s-ar fi sinucis.

Manchester City a ieşit cu un comunicat oficial, dar n-a oferit informaţii despre decesul tânărului jucător: ”Familia Manchester City este întristată să afle despre moartea fostului jucător al Academiei, Jeremy Wisten”.

Sterling şi Laporte, zguduiţi de moartea lui Jeremy Wisten

Două dintre vedetele lui Manchester City, Raheem Sterlin şi Aymeric Laporte au postat pe reţelele de socializare mesaje în care îşi exprimau tristeţea pentru această veste. Sterling a răspuns la postarea de pe Twitter a lui Manchester City, în timp ce Laporte a scris: ”Teribile veşti... RIP, tinere!”

Jeremy Wisten era născut în Malawi, dar s-a mutat în Marea Britanie împreună cu familia. În 2016, a fost recrutat de academia celor de la Manchester City, unde a intrat în echipa U13.

Se pare că familia sa avea o situaţie financiară modestă şi apropiaţii au organizat o strângere de fonduri, pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare, care se ridică la aproximativ 5.000 de lire sterline. 

Afla mai multe despre: jeremy wisten 

viewscnt
Articole similare