Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT | Un star din NFL, ameninţat cu pistolul de soţia lui după ce a fost prins în timp ce o înşela

ŞOCANT | Un star din NFL, ameninţat cu pistolul de soţia lui după ce a fost prins în timp ce o înşela

Diverse

Comentarii

Earl Thomas, star în NFL, a fost ameninţat cu un pistol de soţia sa, după ce a fost prins că în pat cu o altă femeie.

Poliţia din Austin, SUA, a răspuns la un apel în care a fost reclamat un scandal într-o casă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constat că în locuinţă se afla Earl Thomas, jucător la Baltimore Ravens, care fusese ameninţat cu arma de soţia sa.

Nina Thomas, soţia lui Earl, l-a prins pe acesta chiar în timp ce o înşela şi a făcut o criză de nervi. În raportul făcut de poliţişti, la care au avut acces cei de la TMZ, s-a constat că femeia a ţinut arma la doar doi centimetri de capul lui Earl Thomas şi ”intenţiona să-l împuşte pe jucător”. Arma nu avea siguranţa trasă şi avea un glonţ pe ţeavă, se mai arată în raportul făcut de poliţie.

Earl Thomas a reuşit totuşi să-i smulgă pistolul soţiei şi apoi a lovit-o de mai multe ori. Nina a recunoscut în faţa poliţiştilor că şi-a ameninţat soţul, dar a declarat că n-a intenţionat să-l împuşte, ci a vrut doar să-l sperie.



Într-un mesaj pe reţelele de socializare, Earl Thomas a încercat să minimalizeze incidentul: ”Lucruri de genul ăsta se întâmplă. Pur şi simplu nu este treaba nimănui. Îmi pare rău cu incidentul a ajuns public, dar asta este lumea în care trăim astăzi”.

 

Afla mai multe despre: earl thomas 

viewscnt
Articole similare