Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sochaux - PSG 1-4, în Cupa Franţei! VIDEO | Dani Alves a intrat în poartă şi n-a primit niciun gol :)

Sochaux - PSG 1-4, în Cupa Franţei! VIDEO | Dani Alves a intrat în poartă şi n-a primit niciun gol :)

PSG

Comentarii

PSG n-a avut prea multe probleme cu Sochaux - locul şapte în liga a doua a Franţei şi s-a calificat în sferturile Cupei Franţei. Neymar n-a fost în lot pentru acest meci, deoarece a fost învoit pentru petrecerea de ziua lui, care a fost pe 5 februarie.

Fără Neymar, dar cu Mbappe, Cavani şi Di Maria - ultimul, în mare formă - PSG n-a depus prea mult efort pentru a se califica în sferturile Cupei Franţei. Victimă i-a fost Sochaux, echipă care ocupă locul şapte în liga secundă a Franţei. PSG n-a avut nevoie de prea mult pentru a deschide scorul. În secunda 54, Mbappe a centrat excelent pentru Di Maria, care n-a iertat.

Surpriza a venit în minutul 12. Sochaux a egalat prin Martin, care a profitat de mai multe erori în apărarea lui PSG. Însă Cavani şi-a adus din nou echipa în avantaj, în minutul 28, când Kurzawa a trimis o centrare perfectă la colţul lung. Di Maria a făcut ”dubla” în minutul 58 şi a realizat hat-trick-ul în minutul 62. Este primul hat-trick reuşit de argentinian în ultimii opt an. Ultima dată când reuşise această performanţă fusese în februarie 2010, când juca la Benfica, într-un meci cu Leixoes.

De altfel, Di Maria este cel mai în formă jucător al lui PSG în anul 2018. Argentinianul a fost implicat în 15 goluri (9 goluri şi 6 assist-uri), mai multe decât Neymar (implicat în 12 goluri) şi Mbappe (6 goluri).

În minutul 90, Kevin Trapp a pigmentat jocul. Portarul lui PSG a comis fault în afara careului, a fost eliminat şi - cum Emery făcuse toate schimbările - în poartă a intrat Dani Alves. Însă cei de la Sochaux n-au reuşit să tragă pe poartă din lovitură liberă şi s-a terminat 4-1, cu niciun gol primit de portarul Dani Alves.
 

Afla mai multe despre: psgsochauxcupa frantei 

viewscnt
Articole similare